Στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο Βελετάνης

Στις εθνικές κατηγορίες επανέφερε ο Οικονόμος τον Χρήστο Βελετάνη. Ο σύλλογος της Τσαριτσάνης ενέταξε στο δυναμικό του τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό, με την μακρόχρονη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 40χρονος άσος (γεννηθείς στις 12/6/1976) αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καρδίτσας με τη φανέλα του ΑΟ Κυψέλης, ωστόσο οικογενειακές υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Λάρισα.

Οι ιθύνοντες του «πράσινου» συλλόγου εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και τον έπεισαν να συνδράμει κι εκείνος στην προσπάθεια που θα γίνει, στις υπόλοιπες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο, για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Θετικό στοιχείο της ένταξής του στον Οικονόμο Τσαριτσάνης αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα του έχει ρεπό την Κυριακή, επομένως ο ίδιος θα έχει μία εβδομάδα παραπάνω για καλύτερη προσαρμογή.

Ο Χρήστος Βελετάνης έκανε τα πρώτα του βήματα του στα τμήματα υποδομής της Λάρισας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Αγία Νάπα στη Κύπρο, Κόρινθο, Πυργετό, Τύρναβο, Εορδαϊκό, ΑΕ Πιερέων, ΑΕ Αμπελοκήπων, Ηρακλή Χάλκης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Μεγάλο Αλέξανδρο Ηράκλειας και Αετό Αμυγδαλέας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις