Μεγαλύτερη συνοχή αποκτά ο Βόλος

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά με τους παίκτες του Βόλου σε έντονους ρυθμούς, με στόχο η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς σε όλους τους τομείς, προκειμένου στην πρεμιέρα με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό, όταν αρχίσει η Σούπερ Λιγκ, να είναι έτοιμη 100% να ριχθεί στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που υπάρχουν 16 νέα πρόσωπα στο ρόστερ απαιτείται χρόνος για να «δέσει» η ομάδα και οι παίκτες να αφομοιώσουν πλήρως το νέο τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει φέτος η τεχνική ηγεσία.

Θα πρέπει να σταθούμε, ωστόσο, στο γεγονός, πως ο Βόλος αποτελεί μια «δεμένη» οικογένεια κι αυτό είναι ορατό καθημερινά στις προπονήσεις, όπου το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (Νικολάς Ορόζ, Αντριέν Ρεγκατίν και Άλεξ Σοάρες), να μπουν και αυτοί στο κλίμα της ομάδας και να «δέσουν» με τους νέους τους συμπαίκτες.

Είναι γεγονός, πως ο Βόλος μέρα με την ημέρα αποκτά μεγαλύτερη συνοχή, ως ομάδα κι αυτό φαίνεται τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά παιχνίδια.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις