Βοσνιάδης: «Ακριβώς στο σημείο που θέλουμε»

Στο σημείο που θα έπρεπε να βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη στιγμή της προετοιμασίας βρίσκεται η Νίκη Βόλου, όπως δήλωσε στο goalpost.gr ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής των κυανολεύκων είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών και είναι σίγουρος πως στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να παρουσιάσει ένα σύνολο που ο κόσμος της Νίκης θα αγαπήσει. Ο κ. Βοσνιάδης αναφέρθηκε επίσης στη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Σιατραβάνη, δίνοντας συγχαρητήρια στη διοίκηση για την απόφασή της και ανέφερε πως σύντομα θα υπάρξει αντικαταστάτης, τουλάχιστον, της ίδιας αξίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέκου Βοσνιάδη στο goalpost.gr:

Για την πορεία της προετοιμασίας και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα πρώτα τρία φιλικά: «Είμαστε ακριβώς στο σημείο που θέλουμε. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας και δεν επιδιώκουμε αυτό το διάστημα να τη βάλουμε στα δύσκολα. Προχωράμε βήμα-βήμα, να πάρουν σιγά-σιγά χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές»

Για την αίσθηση που υπάρχει στον κόσμο ότι ο Βοσνιάδης χρησιμοποιεί στο ένα ημίχρονο τους θεωρητικά βασικούς και στο άλλο του θεωρητικά αναπληρωματικούς: «Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί στη συγκεκριμένη φάση της προετοιμασίας. Όλοι οι παίκτες παίρνουν τον χρόνο τους και οι ενδεκάδες είναι μικτές. Κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να καταλήγουμε στον κορμό που θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος να βελτιώνεται στην ομάδα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: «Αλλάζοντας το πρόγραμμα της προπόνησης θα αρχίσουμε ανεβάζουμε ταχύτητα, θα είμαστε πιο γρήγοροι. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπει σ’ αυτή τη διαδικασία, είναι συγκεκριμένη η δουλειά που γίνεται και είναι φυσιολογικό να υπάρχει μία κόπωση. Είναι και η δική μας κατεύθυνση οι παίκτες να παίζουν πιο συγκεκριμένα γιατί πρέπει να αποφύγουμε και κάποιους τραυματισμούς.

Αρχίζουμε και βάζουμε κι άλλα στοιχεία στα φιλικά παιχνίδια όπως έγινε και στο ματς με την ΑΕΚ Β’. Σε σχέση με το παιχνίδι στη Λάρισα, είδαμε περισσότερα τρεξίματα, περισσότερη πίεση ψηλότερα. Έχουμε παίκτες-αθλητές και αυτά τα στοιχεία θα τα βλέπουμε να εφαρμόζονται με περισσότερη ασφάλεια και σε μεγαλύτερη διάρκεια».

Για το ντεμπούτο του Σταύρου Τσουκαλά: «Τον Τσουκαλά του είπαμε να μπει στο παιχνίδι και να κάνει μόνο τα απλά. Να τρέξει ένα 20λεπτο, να είναι προσεκτικός ώστε να μη ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό. Είμαι βέβαιος πως ο παίκτης θα δώσει πολλά στην ομάδα. Έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να διαχειριστεί την ομαλή ένταξή του στην ομάδα»

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Σιατραβάνη: «Πάνω απ’ όλα θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση για την απόφασή της να μη σταθεί εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δέχθηκε μία πρόταση που αλλάζει τη ζωή του. Είναι σημαντικό να δείχνει η ομάδα πως είναι διαφορετικού επιπέδου και αυτή η απόφασή της, μόνο διαφήμιση αποτελεί για τον Σύλλογο. Ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε μία πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας που του αλλάζει τη ζωή και είναι προς τιμήν της διοίκησης που δεν του στέρησε την ευκαιρία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σιατραβάνης είχε καλύτερες, οικονομικά, προτάσεις και όμως επέλεξε τη Νίκη Βόλου για τους λόγους που ο ίδιος εξήγησε. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση για την απόφαση που πήρε. Είναι βέβαιο πως θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής στη θέση του που θα είναι τουλάχιστον της ίδιας αξίας».

«θα φέρουμε στο γήπεδο κι αυτούς που αυτή τη στιγμή κρατούν αποστάσεις»

«Ο κόσμος να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Πιστεύω πως με την απόδοσή της θα φέρει κοντά κι αυτούς που τη δεδομένη στιγμή είναι κάπως αποστασιοποιημένοι. Αυτός είναι και ο στόχος, η ομάδα μέσα από την εικόνα της να φέρει όλον τον κόσμο στο γήπεδο, ακόμη και αυτούς που κρατάνε κάποια απόσταση. Είμαι σίγουρος πως όλος ο κόσμος θα αγαπήσει αυτή την ομάδα»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις