Φιλική νίκη της Αναγέννησης Κ. επί της Ρόδου με 2-1 (video)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα της Ρόδου από την Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Σωτήρης Αντωνίου παράταξε μια εντελώς διαφορετική εντεκάδα από αυτή που αγωνίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ με μοναδικό παίκτη που έπαιξε και στα δύο ματς βασικός, να είναι ο Καραγεώργης.

Έτσι, έγινε ένα ολικό ροτέισον από τον έμπειρο κόουτς που έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και έκανε δοκιμές, έτσι ώστε να έχει πλήρη εικόνα για όλους τους παίκτες του.

Οι Ροδίτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Παπάζογλου λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στη συνέχεια η ομάδα της Καρδίτσας, με δύο στατικές φάσεις στο 55’ και στο 65’ πήρε τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα ο Μπενγκόα με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε το ματς και ο Λώττας έπειτα εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Ξέρρας για να γράψει το 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα «Ελάφια» είχαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, μια στο 12’ με τον Μαρτσάκη, μια στο 25’ με τον Καραγεώργη και μια στο 40’ με τον Μάρκοβιτς.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Λαρρέα, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαγός, Βιδάλ, Μπενγκόα, Πολίτης, Μπραμπίγια και Μπιανκόνι. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μ. Θεολόγης, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Κοτσώνης, Μπακρατσάς, Γκίνη, Κουτσιανικούλης, Μάνιος, Λώττας, Ξέρρας και Ανδρέου.

Ρόδος: Ηλιάδης, Μακρυδημήτρης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μαρτσάκης, Ρέτζος, Μάρκοβιτς, Δελαπόρτας, Βουργουτζής, Τσάβες, Παπάζογλου. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μίγγος, Θεοδωράκης, Καψάλης, Αδαμάκης, Μαρτσελίνιο, Σταματελόπουλος, Μπότος, Χύσι, Φερέιρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις