Ξεκίνησαν τα “βάσανα” για τους αθλητές της Ανόρθωσης (photos)

Η χρονιά άρχισε για την Ανόρθωση, ενόψει της συμμετοχής της στην ενιαία πανθεσσαλική πλέον Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανέρυθροι» συμπλήρωσαν δέκα ημέρες καθημερινών προπονήσεων με συμμετοχή όλων των καλαθοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του Βολιώτη προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη και του άμεσου συνεργάτη του, προπονητή φυσικής κατάστασης, Σταματάκη Χρήστο. Με μεγάλη προσοχή λόγω της μεγάλης αποχής των αθλητών λόγω της πανδημίας αλλά με πολύ όρεξη και πολλές φιλοδοξίες τόσο οι αθλητές όσο και το προπονητικό τιμ δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Με τις ανανεώσεις όλων των έμπειρων παιχτών του εντυπωσιακό περσινού ρόστερ  για τα δεδομένα της Α1 ΕΣΚΑΘ αφού σε αυτό υπάρχουν αθλητές από μεγαλύτερες κατηγορίες που πείστηκαν να αγωνιστούν με τα χρώματα της Ανόρθωσης στο τοπικό πρωτάθλημα (Μπόγδανος Δημήτρης, Καραγιώργος Θωμάς, Γεωργίου θωμάς, Κοντάκης Βασίλης) αλλά και την τελευταία εντυπωσιακή προσθήκη (Τσώλης Παναγιώτης) οι διοικούντες δείχνουν τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί και φέτος. Φέτος, το βολιώτικο συγκρότημα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Α1 ΕΣΚΑΘ και να ανέλθει άμεσα σε εθνική κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι σε μόλις 30 μήνες ζωής ο σύλλογος έχει καταφέρει ήδη δυο διαδοχικές ανόδους.

Την Τρίτη 7/9 και ώρα 19.00 μ.μ θα τελεστεί αγιασμός, όπου θα παραβρεθεί σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο καθώς και ‘όλοι’ οι παίχτες, παλιοί και νέοι.
Στις προπονήσεις μετέχουν δώδεκα καλαθοσφαιριστές: Καραγιώργος Θωμάς, Ακριβόπουλος Νίκος, Γεωργίου Θωμάς, Κοντάκης Βασίλης, Τραιανού Γιάννης, Μπόγδανος Δημήτρης, Γαλανάκης Νίκος, Αβέλας Ζήσης, Τζούμας Παναγιώτης, Φιλίππου Σίμος, Παπαιωάννου Χρήστος. Η τελευταία ηχηρή μεταγραφή της ομάδας, ο Παναγιώτης Τσώλης γυμνάζεται ατομικά με τον γυμναστή της ομάδας και αναμένεται από βδομάδα να μπει και αυτός κανονικά στις ομαδικές προπονήσεις ενώ δικαιολογημένα απόντες για επαγγελματικούς λόγους είναι οι Καραθανάσης Γιώργος και Μπερτιάν Μουχάρεμ που επιστρέφουν στον Βόλο 15 Σεπτεμβρίου. Επίσης, την Τετάρτη 8/9 ‘ΟΛΟΙ’ οι αθλητές θα επισκεφθούν το πολυιατρείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ για αναλυτικές εξετάσεις, αφού και φέτος το πολυιατρείο ΦΡΟΝΤΙΔΑ θα καλύπτει ιατρικά όλους τους αθλητές του συλλόγου και ήδη έχει υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας. Τέλος, το πρώτο φιλικό έχει κλειστεί για το ερχόμενο Σάββατο 11/9 κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις