Συνεχίζεται στον Βόλο το Πανελλήνιο πρωταθλήμα Κ13 Όπτιμιστ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου – Αργοναύτες, διοργανώνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Όπτιμιστ για αθλητές κάτω των 13 ετών υπό την Αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας από 6 – 10 Σεπτεμβρίου.
Οι αγώνες άρχισαν χθες Δευτέρα και πραγματοποιήθηκαν στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ. Συμμετέχουν 50 Σωματεία από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες.
Ο Όμιλος σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ)., την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ασφάλεια όλων των αθλητών και των εμπλεκόμενων στους αγώνες.
Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε πολλούς θεατές στις πέντε αυτές ημέρες να παρακολουθήσουν από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ, το κέντρο ΝΟΒ και από όλη την περιοχή του Αναύρου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν εκεί, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://youtu.be/5uOmAH76nMQ
Το πρόγραμμα των ιστιοδρομιών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Όπτιμιστ είναι το ακόλουθο: Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από 13:00-17:00, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου από 11:00- 17:00 και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από 10:00-15:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις