Απόλλων Σμύρνης: Έτοιμη η Ριζούπολη για το ματς με Βόλο

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκαν στον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να βελτιώσει τον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Μετά τον καύσωνα του καλοκαιριού, το χόρτο στο «Γ. Καμάρας» είχε καεί και το γήπεδο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει ούτε… προπόνηση.

Η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ πήρε άμεσα την απόφαση για να φτιάξει τον αγωνιστικό χώρο και οι εργασίες ολοκληρώνονται. Σύμφωνα με τους γεωπόνους, το χορτάρι στη Ριζούπολη θα είναι έτοιμο και στις 19/9 ο Απόλλων θα μπορέσει να φιλοξενήσει τον Βόλο, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Σε διαφορετική περίπτωση, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ήταν αναγκασμένη να βρει άλλη έδρα για το εν λόγω ματς, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα χρειαστεί.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Σάββατο.

Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή την αποστολή για το πρώτο ματς της χρονιάς, αλλά ακόμα δεν θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, οι φαν Λα Πάρα και Μπρούνο Άλβες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις