Ολυμπιακός Βόλου: Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία λόγω κορωνοϊού

Τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στον Ολυμπιακό Βόλου δημιουργούν, όπως είναι φυσικό, πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας, με επαναλαμβανόμενα rapid test, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού και να μην υπάρξουν κι άλλα κρούσματα. Οι παίκτες, οι οποίοι είναι αρνητικοί στα test γυμνάζονται κανονικά, ωστόσο, δεν παύει η προετοιμασία να διεξάγεται μετ’ εμποδίων.
Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό περιμένουν την οριστική απόφαση από την ΕΠΟ, όσον αφορά την υπόθεση που έχει να κάνει με την αδειοδότηση και την ανανέωση των έξι δελτίων που αφορούν ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Οι μέρες περνούν, το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.
Το ίδιο πρόβλημα με τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν κι άλλες ομάδες της κατηγορίας, ενώ υπάρχουν δεκάδες ποδοσφαιριστές που είναι μετέωροι και δεν γνωρίζουν αν θα παραμείνουν επαγγελματίες ή θα γίνουν ερασιτέχνες, παίζοντας σε ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες παραμονής των έξι παικτών, τα συμβόλαια των οποίων ανανεώθηκαν, αλλά δεν εκδόθηκαν από την ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία να θεωρεί πως η κατάθεση ήταν εκπρόθεσμη.
Πάντως, στην περίπτωση που η υπόθεση έχει αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη στο μυαλό τους πως θα καλύψουν τα κενά, εντοπίζοντας παίκτες που είναι ελεύθεροι αυτό το διάστημα, Έλληνες και ξένους, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Είναι δεδομένο πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 δεν πρόκειται να αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Η σέντρα αναμένεται να γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, είτε στις 3/10, είτε στις 10/10.
Μέχρι τότε στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την προετοιμασία, δίνοντας ορισμένα ακόμη δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις