Πιερικός: Τα «βρήκε» με Ιντζόγλου

Μετά από συνάντηση της διοίκησης του Πιερικού με τον Λεύτερη Ιντζόλγου βρέθηκε η «χρυσή» τομή που αφορούσε παλαιότερες οφειλές προς την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, ο έμπειρος παίκτης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικά να συνεργαστεί από άλλο πόστο με τους «μελανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν ότι μετά από την συζήτηση τους με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Λευτέρη Ιντζόγλου, «έδωσαν τα χέρια» για τη νόμιμη καταβολή των συμφωνημένων των δυο πλευρών. Έστω κι αν αυτά συμφωνήθηκαν με την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας.

Ο Πιερικός θα συνεχίσει τις επαφές του, (ήδη εκτός του Ιντζόγλου έχει συμφωνήσει κι άλλος ποδοσφαιριστής να πάρει τα χρήματα του με τον ίδιο νόμιμο τρόπο), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ της Κατερίνης αναγνωρίζοντας την καλή διάθεση συνεργασίας που έδειξε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά οι δυο πλευρές μελλοντικά, σε πόστο της ΠΑΕ που και ο Λευτέρης Ιντζόγλου επιθυμεί!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις