Πώς υποδέχθηκαν την κλήρωση με τη Νίκη Βόλου στη Φήκη

Δείτε τι δήλωσαν οι Μανούρας και Ρούσσας που αποτελούν το τεχνικό δίδυμο του Π.Ο. Φήκης για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που φέρνει αντίπαλο της τρικαλινής ομάδας  τη Νίκη Βόλου:

Νίκος Μανούρας: Για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας κληρωθηκαμε με μία ιστορική ομάδα, όπως η Νίκη Βόλου , μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία, ωστόσο εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε Ρυθμό αγώνων, τόσο των 2 επίσημων παιχνιδιών για τις 2 προηγούμενες φάσεις του κυπέλλου, όσο και φιλικών αγώνων που δίναμε, για να έχουμε αγωνιστικά λεπτά. Έχουμε 5 ημέρες ακόμα μπροστά μας, να δουλέψουμε πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Ελπίζω να έχουμε την στήριξη του κόσμου και σε αυτό τον ιστορικό αγώνα για την ομάδα της Φήκης και ο κόσμος να απολαύσει έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ρούσσας: Ιστορικό παιχνίδι για εμάς, θα παλέψουμε για το καλύτερο

Μετά την κλήρωση της γ’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας όπου στο δρόμο της Φήκης θα είναι η Νίκη Βόλου ο προπονητής της τρικαλινής ομάδας Τάκης Ρούσας σχολίασε στην «Λέσχη 97,6».
«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για εμάς. Αυτό σημαίνει ότι το κίνητρο στους παίκτες υπάρχει για να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό και αν μπορέσουμε να κάνουμε και την έκπληξη.
Είμαστε σε καλή κατάσταση και βέβαια δεν θα έχουμε κανένα άγχος, αφού όπως καταλαβαίνει κάποιος το κύπελλο για εμάς είναι μια εμπειρία που ήδη την έχουμε απολαύσει.
Ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει να δει αυτόν τον αγώνα και αυτό σίγουρα μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις