Αποσύρθηκε από την Α2 μπάσκετ γυναικών η Νίκη Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών η Νίκη Βόλου, επικαλούμενη ανυπέρβλητα εμπόδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής: “Η Δ.Ε. του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αποφάσισε τη μη συμμετοχή του τμήματος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής:

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας, δε θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, για το οποίο πάλεψαν αθλήτριες, προπονητές και Διοίκηση την περασμένη χρονιά.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητα εμπόδια και θέματα, δεν καθιστούν εφικτό, τη συμμετοχή μας στην Α2.

Ως οφείλαμε, ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη για τη δύσκολη απόφαση που κληθήκαμε να λάβουμε, πρωτίστως με γνώμονα τη διαφύλαξη του κύρους του Συλλόγου μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη, να ζητήσουμε συγγνώμη από τη Διοίκηση, τους φίλους κι όσους στηρίζουν οικονομικά την ομάδα μας, η οποία τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, δίνοντας ευκαιρίες σε μικρές αθλήτριες να αγωνιστούν στην αγωνιστική ομάδα. Οι ακαδημίες του τμήματος θα λειτουργήσουν κανονικά.

Προπονητής παραμένει ο Ν. Γαλανάκης ενώ έφοροι του τμήματος θα είναι: Πρόεδρος της Δ.Ε. Ανδρ. Τσάγγαρης, Β. Σταυρόπουλος (μέλος ΔΣ) και  Β. Μαρίνος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις