Δράση για Κορασίδες – Παγκορασίδες του γυναικείου μπάσκετ της Νίκης

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η διοίκηση του τμήματος γυναικείου μπάσκετ της Νίκης Βόλου.
Αναλυτικά:
“Ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο περίμενε τα τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων μας από την Κυριακή μέχρι και την Μ. Τρίτη.
Η αρχή έγινε με την συμμετοχή της ομάδα των Κορασίδων – Παγκορασίδων μας στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Λάρισας , «Queens of the Court Basketball Tournament» .
Η ομάδα μας έπαιξε με την Ολύμπια Λάρισας στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο με τον Αστέρα Καβάλας , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και στα δυο παιχνίδια . Αγωνίστηκαν όλα τα άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο ,19 στον αριθμό . Μικρές και μεγαλες αθλήτριες προσπάθησαν με πάθος , όρεξη και διάθεση εντός παρκέ για το καλύτερο αποτέλεσμα .
Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Νταουντάκη Δάφνη, προπονήτρια της Ολυμπιάδας Λάρισας , για την πρόσκληση καθώς και για την φιλοξενία και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε .
Η συνέχεια (Μ. Δευτέρα και Μ .Τρίτη) έγινε με δυο αγώνες για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων , με αντιπάλους την ΑΕΒΔ και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σκοπός του συγκεκριμένου τουρνουά είναι η αποκόμιση εμπειριών μικρότερων ηλικιών , ώστε να ετοιμάζονται αγωνιστικά για τις επόμενες χρονιές , στο πρωτάθλημα Κορασίδων . Και στα δυο ματς οι εντυπώσεις που άφησαν οι αθλήτριες ήταν εξαιρετικές , καθώς η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής φαίνεται πως αποδίδει καρπούς.
Αγωνίστηκαν και στα δυο παιχνίδια 15 αθλήτριες .
Νίκη Βόλου WBC
Μια ομάδα – Μια οικογένεια”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις