Πάνοπλη η Αναγέννηση κόντρα στον Αλμωπό για το Κύπελλο

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Έτσι ο Περικλής Αμανατίδης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς άπαντες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΑΣΑ αναφέρει τα εξής:
Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδος κινείται η ομάδα μας ενόψει της νοκ-άουτ αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για την 4η φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα μας στην προηγούμενη φάση πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση μέσα στη Βέροια με σκορ 0-1 χάρη στο τέρμα του Γκίνη στο 118ο λεπτό. Στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής μας κ. Περικλής Αμανατίδης προστάτευσε τους παίκτες που προορίζονται για το αυριανό ματς, όπως άλλωστε δήλωσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που είτε δεν είχαν παίξει αρκετά είτε έκαναν (ανεπίσημο) ντεμπούτο με την ομάδα όπως οι Πλέγας, Μπάλλας και Ροβίθης. Φυσικά η εικόνα της Αναγέννησης ικανοποίησε τόσο τους ανθρώπους της ομάδας, όσο και τους περισσότερους από 2.500 φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών στο Δημοτικό Στάδιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής μας, κ. Περικλής Αμανατίδης, θα έχει στη διάθεση του άπαντες, καθώς δεν υπάρχουν τραυματίες ή τιμωρημένοι και έτσι θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να έρθει η πρόκριση.

Να σημειωθεί πως η αυριανή νοκ-άουτ αναμέτρηση θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε με την παρουσία κόσμου μετά από σχεδόν δύο χρόνια, επομένως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «γεμίσει» και πάλι το Δημοτικό Στάδιο και ευχή όλων να συνδυαστεί με μια νίκη-πρόκριση της ομάδας μας.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (16:00). Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο Τάσσης του συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Ντάβελα, Τοροσιάδη του συνδέσμου Μακεδονίας και 4ο τον Μπούμπα του συνδέσμου Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις