«Έχουμε φτιάξει ομάδα για να πρωταγωνιστήσει»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες (15/10) στην Αναγέννηση Καρδίτσας με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, του τεχνικού Διευθυντή κ. Παύλου Μυροφορίδη και του προπονητή κ. Περικλή Αμανατίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη:

«Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που θα παίξει για όσες περισσότερες νίκες μπορεί. Είχα κάνει παλιότερα μια δήλωση, ότι την επόμενη φορά που θα έρθω στην Αναγέννηση Καρδίτσας, θα είναι για να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει. Αυτή η προσπάθεια γίνεται σ’ ένα περιβάλλον που μέχρι χθες δεν ξέραμε πόσες ομάδες θα βγουν, μέχρι σήμερα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν ξέρουμε ακόμα ούτε πότε θα αρχίσει, έχει γίνει μια κλήρωση κι έχουμε ακούσει για μια πιθανή καινούρια… Βλέπετε το περιβάλλον δεν είναι σταθερό για να πούμε κι εμείς ευθέως μια πιο καθαρή κουβέντα. Αυτό όμως που λέμε ευθέως είναι ότι έχουμε κάνει μια ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Με το ρόστερ είμαστε ευχαριστημένοι από πολλές απόψεις. Είναι παίκτες που ήρθαν πρωταγωνιστές, είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των παικτών γιατί υπάρχουν και κάποια νέα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο οι πέντε αλλαγές αλλά και το θέμα του Covid-19 που υπάρχει και μπορεί να πλήξει μια ομάδα. Υπάρχει όμως και κανονισμός πως μια ομάδα αν και με πολλά κρούσματα μπορεί να παίξει. Μέχρι στιγμής στα 5 κρούσματα το παιχνίδι γίνεται. Άρα είμαστε ευχαριστημένοι και με τον αριθμό των παικτών, μας έδωσε όλα τα εφόδια η διοίκηση και είμαστε επίσης ευχαριστημένοι κι από κάποια άλλα χαρακτηριστικά του ρόστερ. Έχουμε πολύ καλό μέσο όρο ηλικίας παικτών 26,5, είμαστε ευχαριστημένοι από την εντοπιότητα 12 παιδιά είναι από την Καρδίτσα και περίπου 15 παιδιά του ρόστερ από την ευρύτερη περιοχή. Έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά μιας ομάδας που μπορεί και να εκπέμπει υγεία και να πάρει πολλές νίκες μέσα στο γήπεδο».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις