Τουτουντζόγλου: “Σας θέλουμε όλους στο γήπεδο” – ΝΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (17/10, 5:00 μ.μ.)

Με αντίπαλο μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της η Νίκη Βόλου, σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Δόξα Λευκάδας και θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

“Σας θέλουμε όλους στο γήπεδο” δηλώνει ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου καλώντας τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και “φτερά” στα πόδια των παικτών της ομάδας του.

Τουτουντζόγλου: “Ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι σήμερα για την ομάδα μας με αντίπαλο μια από της καλύτερες ομάδες του ομίλου μας
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Επιστροφή στη δράση μετά από έναν χρόνο!
Την ερχόμενη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής 2021-2022, η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την πολύ ισχυρή ομάδα της Δόξας Λευκάδας (17/10, 17:00).
Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…
* Η πρόσβαση των φιλάθλων θα γίνεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά ορίζονται από τις αντίστοιχες αρχές (πληρότητα 60%, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μόνο το 5% με αρνητικό rapid test)
** Γενική είσοδος: 5 ευρώ
*** Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχουν και κάρτες διαρκείας
**** Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις