Νίνης: Μας έλειψε η τύχη

Ο Σωτήρης Νίνης στάθηκε στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του όταν το σκορ ήταν 2-0 και έκανε λόγο για ατυχία του Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ κομβικό το σημείο που χάσαμε το πέναλτι και πιο πριν είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε λίγο η τύχη, όση τύχη είχαμε με τον ΠΑΟΚ δεν την είχαμε σήμερα. Είναι σίγουρο ότι παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα και ότι θα το πληρώναμε αν αφήναμε κενούς χώρους. Προηγήθηκαν από μια φάση που νομίζω ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί διαφορετικά  αλλά από εκεί και πέρα δεν το αφήσαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε, θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει, αυτή είναι η ταυτότητα μας και προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο μπορούμε.  Όσο πήγαινε προς το τέλος το παιχνίδι ουσιαστικά γινόταν και λίγο ροντέο και ή θα βάζαμε ή θα έβαζαν γκολ, δυστυχώς αυτοί έβαλαν το τρίτο γκολ» τόνισε.

Ακόμη, ευχήθηκε να μην έχει τίποτα το σοβαρό ο Γκαρσία που τραυματίστηκε. «Η ΑΕΚ στο τέλος οπισθοχώρησε, δεν ήταν ανοιχτή και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε κενούς χώρους. Ο τραυματισμός του Γκαρσία πάγωσε τους πάντες. λίγο πάγωσε το ρυθμό του αγώνα, ας ευχηθούμε να είναι καλά το παιδί να έχει υγεία να μην είναι κάτι σοβαρό κι εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».
Για την πορεία του Βόλου σημείωσε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και ότι στόχος είναι το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρσι. «Υπάρχει η δυναμική, υπάρχει η διάθεση, αυτός είναι και ο στόχος μας φέτος, να κάνουμε το κάτι παραπάνω αλλά άποψη μου είναι ότι είναι πολύ αρχή ακόμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και στο τέλος η διάρκεια είναι αυτή που μετράει και θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε καλά γιατί και πέρσι ξεκινήσαμε καλά, κάναμε μια κοιλιά… Για μένα το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θέλω να πιστεύω ότι θα κρατήσουμε μια διάρκεια ώστε να έχουμε τον στόχο που θέλουμε…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις