Πρωταθλητής ο ΝΟΒΑ – Το 1-2 Καράγγελου και Φραγκάκη και στο Ελεύθερο Σόλο!

Μοιράσου το άρθρο

Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ) κατέκτησε τον τίτλο στο συναρπαστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (31/10) στο κολυμβητήριο “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας και με το οποίο τελείωσαν οι εγχώριες διοργανώσεις του αθλήματος για το 2021.

Ο ΝΟΒΑ πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των συλλόγων με 155,5 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση κατετάγη ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με μόλις ενάμιση βαθμό λιγότερο, 154 β. Τρίτος είναι ο Πανσερραϊκός με 122 β. (αναλυτικά ολόκληρη η βαθμολογία ΕΔΩ).

Στο φινάλε των αγώνων, λοιπόν, έγιναν οι τελικοί στο Ελεύθερο Ομαδικό, όπου το χρυσό μετάλλιο πήραν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων και στο Ελεύθερο Σόλο, όπου η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό. Πιο συγκεκριμένα:

Την ομάδα του ΝΟ Χανίων που κατέκτησε την πρωτιά στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού αποτελούσαν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Μαρία Ξηφαράκη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, Μαρία Κοκκινάκη (αναπλ. Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη) και βαθμολογήθηκαν με 78,1667 β. Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 76,9000 β., ενώ το χάλκινο πήρε ο ΚΟΗ με 74,9333 β.

Στον τελευταίο τελικό της διοργάνωσης, στο Ελεύθερο Σόλο, η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ πρώτευσε με 81,2000 β. Η συναθλήτριά της στον ΝΟΒΑ Ελένη Φραγκάκη πήρε το αργυρό μετάλλιο με 79,8333 β. Το χάλκινο πήρε η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 78,5000 β.

Οι δύο αθλήτριες του ΝΟΒΑ κατέκτησαν χρυσό και αργυρό μετάλλιο και στο Τεχνικό Σόλο.

Τις απονομές στον πρωταθλητή και στις νικήτριες των τελικών έκαναν η Ειδική Γραμματέας της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα και ο Αναπληρωτής Ταμίας της Ομοσπονδίας Νίκος Φιλόπουλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλους τους τελικούς, αλλά και τη βαθμολογία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις