Το 1-2 για Καράγγελου και Φραγκάκη του ΝΟΒΑ στον τελικό του Τεχνικού Σόλο στην Πάτρα


Μοιράσου το άρθρο

Η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ στο Τεχνικό Σόλο, οι Πηνελόπη Καραμέσιου / Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Ελεύθερο Ντουέτο, αλλά και τα κορίτσια του ΑΝΟΜ στο Κόμπο πρωταγωνίστησαν στη δεύτερη μέρα του πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» της Πάτρας, το Σάββατο (30/10), κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια στους αντίστοιχους τρεις τελικούς.

Στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, μάλιστα, η ομάδα του Βόλου πέτυχε το 1-2 στο βάθρο. Η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ εκτέλεσε καλύτερα από όλες το πρόγραμμά της και πήρε την πρωτιά με 78,6621 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε, με μικρή διαφορά από την πρώτη, η Ελένη Φραγκάκη (του ΝΟΒΑ) με 78,5430 β., ενώ το χάλκινο πήρε η Πηνελόπη Καραμέσιου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 77,2408 β.

Χρυσές στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου αναδείχθηκαν οι Πηνελόπη Καραμέσιου / Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου) του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με βαθμολογία 79,2333 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου / Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Ιφιγένεια Καραγιάννη) του ΝΟΒΑ με 78,9000 β.. Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πήρε και το χάλκινο σε αυτό το αγώνισμα με τις Γεωργία Ζώταλη / Βασιλική Μολώζη, που βαθμολογήθηκαν με 76,7667 β.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρο στο Κόμπο βρέθηκαν οι κοπέλες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα οι Μαρίνα Βασιλοπούλου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Ζώταλη, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζαφειρία Μουρατίδη, Κατερίνα Μπέκου, Ρέα Νάκο, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, που βαθμολογήθηκαν με 79,1000 β. στον τελικό. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πανσερραϊκός με 78,7333 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με 77,8333 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλους τους Τελικούς, αλλά και το μπρόγραμμα και ειδικές πληροφορίες για τους αγώνες ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις