Έκαναν το απόλυτο: Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής που ξεκίνησαν με 3Χ3

 

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει πάρει μπρος για τα καλά και κάθε Κυριακή στους επτά ομίλους ανά την Ελλάδα έχουμε αγώνες… φωτιά.

Έξι είναι οι πιο πετυχημένες ομάδες έως τώρα, έχοντας συγκεντρώσει το απόλυτο των εννιά βαθμών στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις τους και δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις τους για πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά ανά όμιλο:

1ος: Άρης Αβάτου (γκολ 8-2)
2ος: ΑΕ Ποντίων Κοζάνης (γκολ 9-2) / Μακεδονικός (γκολ 5-1)
3ος: ΑΟ Υπάτου (γκολ 6-2)
5ος: ΑΕ Μυκόνου (γκολ 7-2)
7ος: Άγιος Νικόλαος (γκολ 6-1)

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι δεν έχουν το απόλυτο νικών σε τρεις αγώνες, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν διατηρήσει τουλάχιστον το αήττητο.

Από τον πρώτο όμιλο ο Αγροτικός Αστέρας (7β.), ο Πανδραμαϊκός (7β.) και η Δόξα Δράμας (5β.), από τον δεύτερο όμιλο ο ΑΣ Γιαννιτσά (7β.), από τον τρίτο όμιλο ο Ηρακλής Λάρισας (7β.), ο Θησέας Αγριάς (7β.), η Ελασσόνα (5β.) και ο ΑΟ Νέας Αρτάκης (5β.), από τον τέταρτο όμιλο ο Τηλυκράτης Λευκάδας (10β., 4 αγώνες), ο Αχέρων Καναλακίου (7β.) και ο Ναυπακτιακός Αστέρας (5β.), από τον πέμπτο όμιλο ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου (6β., το απόλυτο σε 2 αγώνες), η Σαντορίνη (4β., 2 αγώνες) και ο Χαραυγιακός (2β., 2 αγώνες), από τον έκτο όμιλο ο ΑΟ Πυλίου Κω (7β.) και από τον έβδομο όμιλο ο ΑΟ Πόρου (5β.)

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις