Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β. καλείται να αναλάβει δράση

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν τις εξελίξεις, όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας, προκειμένου να στηρίξουν τους ανθρώπους εκείνους που θα κάνουν μπροστά και θα λειτουργήσουν τον Ολυμπιακό από το μηδέν.
Για να υπάρξει…

…και πάλι δυνατός Ολυμπιακός Βόλου, θα πρέπει όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα να συσπειρωθούν γύρω της, να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια αναγέννησης και να δείξουν πως ο κόσμος του Ολυμπιακού στα δύσκολα είναι μπροστάρης.
Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλείται να αναλάβει δράση, να κάνει τις κινήσεις εκείνες που χρειάζονται για αναγεννηθεί η ομάδα και να βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν το δύσκολο φορτίο να ξανακάνουν τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή, με στόχο τη γρήγορη επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, όταν η ομάδα έχει πάψει, πλέον, να αγωνίζεται, δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές και η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να γίνει από την αρχή.
Προέχει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τις συνέπειες που θα έχει ο Ολυμπιακός από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League, σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά και για όλα αυτά αρμόδια να απαντήσει είναι η ΕΠΟ. Σ’ αυτήν θα πρέπει να απευθυνθεί επίσημα ο Ερασιτέχνης, προκειμένου να προγραμματίσει και τις επόμενες κινήσεις του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις