Τζιώρας: «Με σοβαρότητα για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12, 15:00), πραγματοποίησε ο Χρήστος Τζιώρας. Ο επιθετικός των κυανόλευκων τόνισε πως το ματς του Κυπέλλου είναι ένα καλό αγωνιστικό τεστ που θα πρέπει να δούνε όλοι με τη σοβαρότητα που του αρμόζει ώστε να έχει η ομάδα του πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα διανύει μία χρονική περίοδο, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα, στοιχεία που, σίγουρα, θα μας βοηθήσουν και με τον Παναιτωλικό. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με πολυετή εμπειρία στην Α’ Εθνική. Είναι ένα καλό αγωνιστικό τεστ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Οφείλουμε να δούμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Αντιμετωπίζουμε το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Δεδομένα, η απουσία του κόσμου μας από τις κερκίδες, θα είναι ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθειά μας. Είμαι από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορεί ο κόσμος της Νίκης να “σπρώξει” την ομάδα του προς το επιτυχές αποτέλεσμα, οπότε, με σιγουριά αναφέρω πως θα είναι “πλήγμα” για εμάς. Βέβαια, και κόντρα στην Αναγέννηση, ο κόσμος δεν ήταν στο πλευρό μας, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε, διότι αισθανόμαστε πως είναι μαζί μας, μας πιστεύει, έστω κι από μακριά. Ελπίζω, στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη, να είναι σύσσωμος στο γήπεδο, για να μπορέσουμε να τον ευχαριστήσουμε, από κοντά»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις