Το «ευχαριστώ» του Αντώνη Σαρρή σε Αστέρα και Τοξότη

Ο Αντώνης Σαρρής μετά από τέσσερα συνεχή έτη προσφοράς στον Τοξότη «μετακομίζει» στο Ριζόμυλο για να βοηθήσει τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με δήλωσή του ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους συμπαίκτες στον Τοξότη, όπως και την ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ 1954 οι οποίοι με “πιστεύουν” αρκετά και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους βοηθήσω στους στόχους που έχουν θέσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος από τον Ιανουάριο!!!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Τοξότη που 4 χρόνια σχεδόν πέρασα πολλές όμορφες στιγμές, με βοηθησαν, έκανα φιλίες, με ανθρώπους όπως ο Dimitris Trixias (ο αφανής ήρωας) αυτής της ομάδας, ο οποίος σε οτι ήθελα ήταν και είναι ακόμα πραγματικά δίπλα μου!!!Τέτοιοι ανθρωποι πλέον στο τοπικό ποδόσφαιρο σπανίζουν!!!!

Οι φίλοι είναι αρκετοί και θα συνεχίσουν να είναι !! Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλο Eleftherios Denelavas κ αρχηγό του Τοξότη ο οποίος έμπρακτα δείχνει ακόμα ότι η ηλικία δεν παίζει κ πολύ μεγάλο ρόλο όταν αγαπάς κάτι πραγματικά και τον ευχαριστώ πραγματικά π στάθηκε κ αυτός δίπλα μου ολα αυτά τα χρόνια!!!

Τα άλλα τα “παρταλια” Tasos Gerakinis Δημητρης Νταγκουλης Nikos Branos ξέρω ότι θα με ακολουθούν συνέχεια !!!!!

Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίχτες κ πολλές επιτυχίες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις