«Λύτρωση» με Μιχολίτση για Ακρόπολη, 1-0 τον Παγασητικό

Η Ακρόπολη Σέσκλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής για την Β’ τοπική της Ε.Π.Σ.Θ. με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γ. Μιχολίτση που σκόραρε στο 85′ έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Ν. Τσουκάλη και πήρε πλέον αέρα τεσσάρων πόντων από τον δεύτερο Παγασητικό. Από δύο δοκάρια Ακρόπολη και Παγασητικός, εξαιρετική διαιτησία από τον Ρούσση και τους βοηθούς του.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε αρκετή ένταση, νεύρα, δυνατές μονομαχίες και από δύο καλές ευκαιρίες για κάθε ομάδα, στην προσπάθεια τους να σημειώσουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε προβάδισμα στην αναμέτρηση. Η αρχή έγινε στο 22′ όταν Ριγίνος και Μπραχόλι δεν κατάφεραν σε δύο χρόνους να σκοράρουν σημαδεύοντας τα κάθετα δοκάρια της εστίας του Κορέντη σπαταλώντας έτσι σπουδαία ευκαιρία για να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους. 5′ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Παγώνη να σημαδέψει το οριζόντιο της εστίας του Παγασητικού με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κ. Κολυμήτρα. Στο 31′ ο Μπραχόλι έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, όμως άρχισε να τελειώσει την φάση και με προβολή του Αν. Τσούτσα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τους γηπεδούχους. Ενώ στο 35′ ο αρχηγός των γηπεδούχων Κ. Κολυμήτρας με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ από θέση έξω αριστερά, είδε την μπάλα να καταλήγει στην συμβολή των δοκών και εν συνεχεία άουτ μένοντας έτσι το 0-0 για το α’ μέρος.

Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, μηδέν τελικές και λύτρωση στο 85′

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ακρόπολη είχε την κατοχή, που προσπάθησε να ανοίξει την άμυνα των φιλοξενουμένων, όμως οι ποδοσφαιριστές του Θ. Ανδρουτσόπουλου πήραν άριστα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο 85′ όμως ο Κ. Κολυμήτρας βρήκε με ωραία μπαλιά των νεοεισελθόντα Ν. Τσουκάλη και εκείνος με φοβερή πάσα έβγαλε τον Μιχολίτση τετ-α-τετ με τον Γ. Μιχαλόπουλο και με πλάσε έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 1-0 γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παίχτες, διοίκηση αλλά και τον κόσμο της Ακρόπολης που ήταν αρκετός θυμίζοντας παλιές καλές εποχές που το Σέσκλο αποτελούσε μια καυτή έδρα.

Συνθέσεις:

Ακρόπολη Σέσκλου: (Β. Τάχος) Κορέντης, Αξιώτης, Παππάς, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασιάς, Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης (80’Τσουκάλης), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης(88′ Κουνής).

Παγασητικός: (Θ. Ανδρουτσόπουλος) Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Β. Μιχαλόπουλος, Καψιώτης, Μπραχόλι, Σίμος (46′ Μαγγιώρος), Ρηγίνος (67′ Ζάνης), Ρουμπάτι (75′ Λάιος), Μπούρντα.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις