Κλείνει σήμερα ένας κύκλος για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που άρχισε το 2004, όταν η ομάδα είχε επιστρέψει – τότε – στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά την πτώση της στην Δ’ Εθνική, λόγω χρεών. Δώδεκα χρόνια μετά και αφού οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν το 2010 να αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ και το καλοκαίρι του 2011 στην Ευρώπη και στο Γιουρόπα Λιγκ, τεσσεράμισι…

…χρόνια αργότερα, με παρένθεση τη «μαύρη» χρονιά του 2011-12, αποχωρούν από τη Football League. Ο Ολυμπιακός θα μηδενιστεί σήμερα στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο για τρίτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τη Football League.
Για τους επόμενους μήνες και μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός δεν θα υφίσταται ως ομάδα. Ο σύλλογος μπαίνει σε μια μεταβατική περίοδο και περιμένουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη να πληροφορηθούν επίσημα από την ΕΠΟ σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα του χρόνου και ποιες επιπτώσεις θα υπάρξουν από την αποβολή των «ερυθρολεύκων» από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις