Ν. Πρίντζος: Να βοηθήσουμε αυτούς που θα κάνουν μπροστά για τον Ολυμπιακό Β.

Ο πρόεδρος του ΕΒΟΛ και πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικήτας Πρίντζος, μιλώντας στην εκδήλωση της κοπής πίτας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε την ανάγκη μιας συγκέντρωσης όλων των παλαιμάχων για να δουν πως μπορούν να βοηθήσουν αυτούς που θα αναλάβουν την ομάδα, να ξαναγίνει και πάλι μεγάλη. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:…

…«Έχω αρκετά χρόνια να πάω στο γήπεδο. Δεν μπόρεσα ποτέ να χωνέψω κάτι μέσα μου. Ενώ προσπαθώ στη ζωή μου να εκσυγχρονιστώ, στο θέμα του ποδοσφαίρου έχω μείνει πίσω. Δεν μπορώ να χωνέψω, πως μετά από λίγα χρόνια, δεν θα μπορούν να μαζευτούν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού. Το να έρθει δηλαδή κάποιος από τη Βραζιλία, την Αργεντινή η από κάποια άλλη χώρα.
Η πατρίδα μας περνά μια μεγάλη κρίση, οικονομική, πολιτική, κοινωνική. Πιστεύω ότι και το ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε πολύ άσχημο σημείο. Μπορεί να μην πηγαίνω στο γήπεδο, αλλά φροντίζω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκα μέχρι σήμερα, κάνω αυτό το οποίο πρέπει. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να το γράφουν οι εφημερίδες. Θέλω να πιστεύω και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι βοηθάω στο μέτρο του δυνατού, όπως έκανα και τη φετινή χρονιά.
Είναι λυπηρό που η ομάδα μας έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Είναι πολύ σωστή η άποψη που ειπώθηκε, πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο πλούτος του. Από την πλευρά μου θέλω να κάνω μία πρόταση. Θα πρέπει εμείς που φορέσαμε την φανέλα του Ολυμπιακού στο παρελθόν και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα να κάνουμε μια συγκέντρωση. Να καθίσουμε κάτω και να δούμε πως μπορούμε να είμαστε δίπλα σε κάποιους νέους ανθρώπους, που βλέπω ότι τραβούν μπροστά αυτή τη στιγμή και δεν αφήνουν τον Ολυμπιακό να σβήσει. Να τους βοηθήσουμε, να τους συμπαρασταθούμε, όπως μπορεί ο καθένας. Με ενότητα, ομόνοια και τη συσπείρωση όλων, ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις