Μπελάδες… ύψους 147.500 ευρώ για τα Τρίκαλα!

Νέοι μπελάδες για τον ΑΟ Τρίκαλα που δημιουργήθηκαν πάντως επί των ημερών της τωρινής διοίκησης. Μπελάδες ύψους 147,500 € που θα πρέπει είτε να διακανονιστούν ή να εξοφληθούν άμεσα ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να μπορέσει να εκδώσει νέα δελτία.

Σύμφωνα με την ΦΙΦΑ που μεταβίβασε τα στοιχεία στην ΕΠΟ στην πρώην ομάδα του νεαρού τερματοφύλακα του ΑΟΤ Αρμάντο Περλέσι (φωτό) στην Αλβανία (KF Teuta) επιδικάστηκε ποσό 112.575 € που αφορά στα τροφεία του παίκτη που πρέπει να καταβάλλουν οι “κυανέρυθροι”. Το ερώτημα είναι αν στα Τρίκαλα το γνώριζαν αυτό όταν τον απέκτησαν πέρυσι το καλοκαίρι με τον νεαρό πορτιέρο να παίρνει συνολικά πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL 2 ενώ παραμένει και φέτος στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Περλέσι τουλάχιστον έπαιξε και είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

Πιο παλαβή είναι η περίπτωση του Ελβετού με Αφρικανικές ρίζες Τιμοτέ Γκιντεκέ. Ο 22χρονος εμφανίστηκε το καλοκαίρι στα Τρίκαλα επί των ημερών του επενδυτή απο την Γερμανία και όπως προκύπτει τώρα υπέγραψε και παχυλό συμβόλαιο. Ο παίκτης που μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει ούτε σε φιλικό προσέφυγε στην ΦΙΦΑ και έραψε ένα “κουστούμι” 35.000 € (!!!) για τον ΑΟΤ.

Εδώ είναι φανερό ότι κάποιοι εγκλημάτισαν σε βάρος του ΑΟΤ υπογράφοντας ένα τέτοιο συμβόλαιο με παίκτη που όσο και αν ψάξαμε δεν τον έχουμε βρει να έχει παίξει κάπου…

Από την ΠΑΕ παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Ηλία Αϊβάζογλου να είναι διατεθειμένος να προχωρήσει να συμφωνίες και διακανονισμούς ώστε να αρθεί το “ban” για τα Τρίκαλα. Την ίδια ώρα μάλλον θα πρέπει να νιώθει και οργισμένος γι΄αυτούς που φόρτωσαν την ομάδα και τον ίδιο με ένα τέτοιο ποσό…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις