Το World Snow Day 2022 διοργανώνει αύριο Σάββατο ο ΕΟΣ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Μεγάλη γιορτή World Snow Day 2022 διοργανώνει αύριο Σάββατο ο ΕΟΣ Βόλου. Η εκδήλωση θα έχει επίκεντρο τα μικρά παιδιά, στα οποία θα δοθούν πολλά δώρα, που είναι προσφορά από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Έτσι όλοι οι συμμετέχοντες θα νιώσουν κερδισμένοι και θα έχουν επαφή με το χιόνι μέσα από το παιχνίδι.

Σχετικά με την αυριανή εκδήλωση ο ΕΟΣ Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Βασικό ζητούμενο της εκδήλωσης είναι το παιχνίδι με πολλή γιορτινή διάθεση και ο ΕΟΣ Βόλου περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το «παρών» και να το διασκεδάσουν μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΟΣ Βόλου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τα αλπικά τμήματα αγωνιστικής κατηγορίας, προαγωνιστικής, φυτωρίου.

Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στα χιόνια» και σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων προηγούμενων διοργανώσεων, η διεθνής καμπάνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας FIS (Federation International de Ski) προσκαλεί και φέτος τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εξαίσιο άθλημα και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις.

Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day). Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ράπιντ τέστ 48ώρου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις