Θρίαμβος για τον ΕΟΣ Βόλου με δύο χρυσά και δύο αργυρά

Πλήθος αθλητών κατέκλεισαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου 19 & 20/2/22 με αφορμή την διεξαγωγή δυο πολύ σημαντικών αγώνων του πρωταθλήματος που ανατέθηκε από την ΕΟΧΑ στον Ε.Ο.Σ Βόλου

Μέσα σε ένα τοπίο φανταστικής ομορφιάς στο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ  διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  στο αγώνισμα COMBI & GIANT SLALOM.
Η Οργανωτική επιτυχία οφείλεται, στην άριστη τεχνογνωσία , την μεγάλη προθυμία και την άοκνη προσπάθεια του ΔΣ και των μελών του Συλλόγου που κάλυψαν όλο τον αγώνα  σε διάφορες θέσεις , για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Κος Ιγγλέσης Γρ.και το προσωπικό που συμμετείχαν ενεργά στη διεξαγωγή του αγώνα παρέχοντας το snowmobiles και, τα ratrak.και τόν

Κο Ηλιόπουλο Βας. της Λέσχης ειδικών δυνάμεων.

Τέτοιες οργανώσεις συντελούν στην ανάπτυξη του χειμερινού αθλητισμού ,άλλα και του χειμερινού τουρισμού στην πόλη μας, που το έχει τόσο ανάγκη…

Ο  Ε.Ο.Σ  Βόλου  συμμετείχε με 18 αθλητές,τριες

Αναλυτικά:

Στο αγώνισμα combi οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 1ος Λέτσιος Απόστολος, 2ος Ασβεστάς Απόστολος, 6ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος, 14ος Κάϊρας Ανδρέας, 15ος Κοζαδίνος Κίμων, 16ος Κορφιάτης Νικόλαος, 18ος Ζαφειρίου Κωσταντίνος, 20ος Αναγνώστου Βίκτωρ, 27ος Μαρίνης Ιάσων, 29ος Μαρίνης Οδυσσέας.

Κατηγορία πανκορασίδων 4η Γεροβασίλη Ολγα,

8η Αναστασιάδου Δέσποινα,  9η Κλαουδάτου Αλεξάνδρα, 10η Μπέη Αθανασία, 16η Μπέη Αναστασία, 18η Τσιαμήτα Βασιλική.

Στο αγώνισμα Giant Slalom οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία παμπαίδων 1ος Λέτσιος Απόστολος, 2ος Ασβεστάς Απόστολος, 7ος Σωτηρόπουλος Νικόλαος   13ος  Κάίρας Ανδρέας, 14ος Αναγνώστου Βίκτωρ 15ος Κοζαδίνος Κίμων, 19ος Κορφιάτης Νικόλαος 21ος Ζαφειρίου Κωσταντίνο 28ος Μαρίνης Ιάσων 29ος Μαρίνης Οδυσσέας.

Κατηγορία πανκορασίδων 5η Κλαουδάτου Αλεξάνδρα, 7η Αναστασιάδου Δέσποινα 8η Γεροβασίλη Ολγα, 13η Μπέη Αθανασία 19η Μπέη Αναστασία 20η Τσιαμήτα Βασιλική.

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου που στήριξαν τον αγώνα με κάθε τρόπο, με πραγματική αυταπάρνηση. Επίσης συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους που συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την πορεία του ΕΟΣ Βόλου από το 1930.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις