Ούτε με Τρίκαλα ο Ολυμπιακός Βόλου – Ο κορωνοϊος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους ερυθρόλευκους

Μετά τις αναβολές των αγώνων με Νίκη Βόλου και ΠΑΟΚ Β’, ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού. Στα τεστ της Παρασκευής ανιχνεύτηκαν περισσότερα από 7 θετικά στο αγωνιστικό τμήμα με αποτέλεσμα το προγραμματισμένο παιχνίδι για την Κυριακή, με αντίπαλο τον Α.Ο. Τρίκαλα δεν θα διεξαχθεί.

Από τη μία το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων φορτώνεται επικίνδυνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, από την άλλη, όμως, ο Βασίλης Βούζας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.

Μετά τους Γκαργκαλατζίδη, Μανάφοβ και Ασαμόα, άμεσα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Τιάγκο Νάνι από την Καλαμάτα. Θέμα λίγων 24ωρων είναι, επίσης, η ανακοίνωση ενός επιτελικού μέσου από ομάδα της Βολιβίας που αναμένεται στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της αρχικής, προφορικής συμφωνίας.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα ενισχυθεί από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση των Στάμου και Ξύδα που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, όπως και του Ντιαμπί που εκδόθηκε το δελτίο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις