Super League1 – Βαθμολογία: Άνοδος για Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έκαμψαν την αντίσταση του Ιωνικού και του ΟΦΗ αντίστοιχα και προσέθεσαν ένα ακόμη τρίποντο στη συγκομιδή τους.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στη Νίκαια αλλά ένα θαυμάσιο γκολ του Αϊτόρ ήταν αρκετό για να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στους Πράσινους. Το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 του μαχητικού και ψυχωμένου Ιωνικού, παγιώθηκε στην τέταρτη θέση φτάνοντας τους 30 βαθμούς και πλέον κοιτάζει προς την πάνω πλευρά της βαθμολογίας στοχεύοντας ακόμη ψηλότερα. Απ’ την άλλη, η ομάδα της Νεάπολης παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν απέφυγε την πέμπτη σερί ήττα που την κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία και στο +4 απ’ τον προτελευταίο Ατρόμητο που όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Την καλύτερη εβδομάδα της σύγχρονης ιστορίας του διανύει ο Παναιτωλικός, ο οποίος μετά τις μεγάλες νίκες επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη Super League και επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο, έκανε ένα τρίτο «μεγάλο» αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση του φτάνοντας στη μέση της βαθμολογίας.

Βαθμολογία Super League

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις