Βόλος: Κακοποίηση γυναίκας μέσα στον δρόμο – Έκλαιγε και φώναζε “μη με σκοτώσεις”

Καταγγελία για περιστατικό κακοποίησης είδε το “φως” της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης στη σελίδα των Μαχητικών και Ελεύθερων Βόλου από αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα ξημερώματα της Παρασκευής 21/1/2022 και ώρα 1:15 το βράδυ, μεταξύ των οδών Ξενοφώντος και Πλάτωνος, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, έλαβε χώρα ένα περιστατικό κακοποίησης. Είδα έναν άντρα στο δρόμο να κρατά μαζί του μια γυναίκα, χωρίς τη θέλησή της. Η γυναίκα έκλαιγε και φώναζε “μη με σκοτώσεις”. Ο άντρας την κράταγε σφιχτά κι εκείνη φώναζε “σε παρακαλώ”. Παρά την αντίδραση του κόσμου από τις γύρω πολυκατοικίες που θορυβήθηκε από το συμβάν και φώναζε στο δράστη να σταματήσει, εκείνος συνέχισε ακάθεκτος και στη συνέχεια έσυρε τη γυναίκα -η οποία βρισκόταν κάτω στο δρόμο- για να τη βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο παρά τις αντιδράσεις της ίδιας. Όταν ο κόσμος πήγε να κατέβει κάτω στο δρόμο, ο άντρας έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο, της είπε «κόψε τα κλάματα», κι ενώ εκείνη έκλαιγε ασταμάτητα, το αυτοκίνητο έφυγε. Το αυτοκίνητο είχε χρώμα γαλαζοπράσινο, ενώ στο πίσω μέρος του είχε θήκη για ποδήλατα.

Οι διαχειρίστριες της σελίδας καλούν εάν υπάρχει κάποιο άτομο που να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες και μπορεί να βοηθήσει για την ταυτοποίηση του αριθμού αυτοκινήτου και του δράστη, να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους μέσω προσωπικού μηνύματος. Επίσης, αν η γυναίκα που υπέστη την κακοποίηση θέλει να μιλήσει και να βρει υποστήριξη, οι Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου της απευθύνουν μήνυμα ότι είναι εδώ για να την ακούσουν και να την βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.
“Καμία μόνη απέναντι στην κακοποίηση!” γράφουν οι Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου.

πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις