Αλιατίδης: «Με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, το μεσημέρι της Κυριακής (30/1, 14:45), στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο Μάνος Αλιατίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της πόλης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, προκειμένου να βγάλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο και θα έλεγα πως καταφέραμε να κερδίσουμε όλοι μαζί. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε η ομάδα να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία, κάτι που κρίνω ότι το αξίζουμε απόλυτα. Η επόμενη αναμέτρηση για εμάς μας βρίσκει αντιμέτωπους με μία νεαρή ηλικιακά ομάδα, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνη, με μεγάλο αγωνιστικό ενθουσιασμό, τον Ολυμπιακό Β’.

Είχαμε μόλις δύο μέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το ματς, αλλά πιστεύω πως έχουμε καταφέρει να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύουμε και θέλουμε η ομάδα να γυρίσει πίσω στη βάση της με τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις