Θέλει ρεβάνς ο Ολυμπιακός Β. με Ανάληψη

«Κλασικό» ντέρμπι διεξάγεται σήμερα στο ΕΑΚ, όπου στις 5 μ.μ. «μονομαχούν» Ανάληψη και Ολυμπιακός. Οι «κυανέρυθροι» αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου, αλλά τα προβλήματα τους έχουν «γονατίσει» τις τελευταίες αγωνιστικές χάνοντας από Γ.Σ. Αλμυρού και Γ.Σ. Βόλου. Ωστόσο σήμερα θα παλέψουν…

…κόντρα στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο.
Βαγγέλης Συλεόπουλος και Αλέξης Παλάντζας αισθάνονται καλύτερα στην υγεία τους και θα παίξουν σήμερα, ενώ εκτός μάχης παραμένουν οι τραυματίες Βαγγέλης Τσακιρόπουλος και Βασίλης Κοντάκης.
Έτσι ο Γιώργος Βλιώρας θα βασιστεί στους Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βασίλη Ντίκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Άγγελο Λουκίδη, Νίκο Μαστραφτσή, Νίκο Γαλανάκη, Σπύρο Ρόσσιο και ίσως στους Αλέξανδρο Παλάντζα, Βαγγέλη Συλεόπουλο.
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και δύσκολα θα μπει στα πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά θα αγωνιστεί με πάθος σήμερα για να κερδίσει ένα τοπικό ντέρμπι. Αμφίβολος θεωρείται ο Κώστας Αλεξίου που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο Φώνης Μαυρομιχάλης θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Θωμάς Καραγεώργος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Δημήτρης Καραθάνος, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός, Γιώργος Παρασκευάς, Σωτήρης Αχριάνης και ίσως ο Κώστας Αλεξίου.
Τέλος, σημειώνεται πως η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους του μπάσκετ να έρθουν σήμερα στο ΕΑΚ για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις