Φαβορί η Νίκη κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού

Η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα διέκοψε έναν ρυθμό που είχε αποκτήσει η Νίκη μετρώντας συνεχόμενες επιτυχίες, που την ανέβασαν στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι «κυανόλευκοι», όμως, ελπίζουν να συνεχίσουν νικηφόρα στην επανέναρξη των υποχρεώσεών τους, καθώς σήμερα στις 17.00 υποδέχονται…

…τον Γ.Σ. Αλμυρού.
Ο Θανάσης Μπουλιάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο υλικό. Έτσι παρόντες θα είναι οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.
Στην αντίπερα όχθη σε «καλό φεγγάρι» δείχνει να βρίσκεται ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος με συνεχόμενες νίκες έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή με σχετική άνεση.
Πλην του γνωστού απόντα Γιώργου Κουρκούμπα ο Αλμυριώτης τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει και το διάστρεμμα που υπέστη ο Βασίλης Θέος στην αρχή της εβδομάδας και το οποίο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του.
Υπό τις οδηγίες του κ. Γκουγκουτούδη βρίσκονται οι: Βασίλης Θέος, Αντώνης Μητρουλάς, Απόστολος Θεοδώρου, Βασίλης Μπάρδας, Κώστας Συνάζος, Παναγιώτης Μαμούρας, Γιώργος Καραψιάς, Νίκος Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θεόδωρος Μαμούρας, Χρήστος Γιάγκος, Βαγγέλης Κοντοστάθης, Χρήστος Μακρής, Λουκάς Ποζιόπουλος, Παναγιώτης Μαμούρας, Παναγιώτης Παπούλιας.
Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης εκφράζει την ευχή να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σήμερα. Παράλληλα καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις