5X5 για τις γυναίκες του Βόλου: 5-0 τη Λαμία

Την 5η νίκη σε πέντε αναμετρήσεις πέτυχε η νεανική ομάδα του Βόλου που επικράτησε εντός έδρας και του ΠΑΣ Λαμία με σκορ 5-0.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς μετά και την πέμπτη αγωνιστική. Η πρωτοεμφανιζόμενη αλλά πολλά υποσχόμενη ομάδα του Βόλου μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της ομάδας της Λαμίας χάρις στα δυο γκολ της Κωνσταντίνας Πλατανιά (5’, 80’), τα δυο της Παρασκευής Πούλιου (15’, 35’) και ένα της Φερονίκης Αγόρου (71’).

Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν προηγηθεί οι νίκες με την ΦΘΙΑ Λαμίας(3-0), με την ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ Πιερίας(1-10), με τις Πιέριδες Μούσες(2-4) και με τον Α.Ο.Τρίκαλα (3-0).

Η ομάδα του Βόλου διαθέτει την καλύτερη επίθεση, αφού ήδη έχει σκοράρει 25 τέρματα σε τέσσερις αγώνες ενώ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα. Επίσης, η ακαδημία των κοριτσιών ήδη αριθμεί είκοσι αθλήτριες με τις εγγραφές να συνεχίζονται και όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια να εμπιστεύονται τον Βόλο για να διδαχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 5-0

ΒΟΛΟΣ(Πλατανιάς): Θεοχάρη, Τράικου, Λουκοπούλου Ε., Μακεδών, Ι.Πάσχου,  Χουβαρδά, Πλατανιά, Μπότσαρ, Λουκοπούλου Μ.(52’ Αγόρου Φ.), Πούλιου, Ζέγλη (77’ Αγόρου Μ.).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις