Συμφωνία με Κουσκουνά η Νίκη Βόλου!

Η Νίκη Βόλου κινήθηκε αστραπιαία όταν πληροφορήθηκε πως ο Νίκος Κουσκουνάς έμεινε ελεύθερος από τα Τρίκαλα και κατάφερε να αποσπάσει τη θετική του απάντηση ώστε να φορέσει τα κυανόλευκα. Να σημειώσουμε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟΤ κι άλλες ομάδες κινήθηκαν για την απόκτησή του.

Ο έμπειρος επιθετικός θεωρείται και όχι άδικα ο αρχισκόρερ της κατηγορίας έχοντας σημειώσει 82 γκολ σε 157 παιχνίδια ενώ συνολικά στα εθνικά πρωταθλήματα έχει σκοράρει 139 φορές σε 291 συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα σκόραρε 4 φορές σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και μία στους τρεις αγώνες Κυπέλλου.

Ο 33χρονος σέντερ φορ αποτελεί ιδανική λύση γι’ αυτό που έψαχναν οι κυανόλευκοι καθώς η επαφή του με τα δίχτυα είναι συνεχής και σταθερή. Η προσθήκη του αναμένεται να απελευθερώσει ακόμη περισσότερο τον Ροχάνο που μπορεί να κινηθεί πλέον και περιφερειακά, αποτελώντας ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο. Μαζί με τον Χρήστο Τζιώρα η Νίκη πλέον αποκτά μία δυνατή επιθετική τριπλέτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις