Ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα για το «ντου» των οπαδών της ΑΕΛ

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στα Τρίκαλα ανάμεσα στον ΑΟΤ και την ΑΕΛ, 50 περίπου οπαδοί των βυσσινί παραβίασαν θύρα του γηπέδου και εισήλθαν στο γήπεδο.

Για το γεγονός η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εξέδωσε ανακοίνωση:

«Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ Τρικαλα – ΑΕΛ εισέβαλαν παράνομα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων μέσω της θύρας, αφού προηγουμένως παραβίασαν αυτήν, 60 περίπου άτομα φέροντα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η εισβολή των ατόμων είναι παράνομη, έγινε χωρίς την λήψη εισιτηρίων εισόδου και κατά προφανή παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ζήτησε από τον παριστάμενο επικεφαλή της αστυνομικής δύναμης την εκκένωση της θύρας 9 από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή έναρξη και διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο αρμόδιος αστυνομικός επικεφαλής, αν και συνομολόγησε την παράνομη είσοδο των ανωτέρω οπαδών, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί στην εκκένωση της κερκίδας εγγυώμενος ότι οι συνθήκες επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρά τις ρητές επιφυλάξεις μας προς τούτο.

Τα ανωτέρω γνωστοποιούμε προς πάσα αρμόδια Αρχή με την ρητή επιφύλαξη άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις