Βελιτζέλος: «Παλεύουμε με Θεούς και δαίμονες»

Ο προπονητής της Νίκης, Κώστας Βελιτζέλος, τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη του Ρήγα και αυτή που θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, με αποκορύφωμα τη φάση του χαμένου πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:…

«Δυστυχώς για εμάς, δε καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρόλο που και στα 90′ λεπτά του αγώνα, ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, είχαμε το δοκάρι, είχαμε μερικές μια-δυο πολύ καλές επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα με αποκορύφωμα όλων το πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο έρχονται κάποιες στιγμές, στις οποίες το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλεις.

Για εμάς δεν τελειώνει τίποτα, γιατί ούτως ή άλλως θέλαμε δύο άσχημα αποτελέσματα της προπορευόμενης ομάδας και πάλι δύο θα συνεχίσουμε να θέλουμε. Έρχεται ένα παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με σήμερα και να διεκδικήσουμε αυτό το οποίο από την αρχή της χρονιάς, αυτή η ομάδα κερδίζει μόνο μέσα στο γήπεδο. Παλεύουμε με θεούς και δαίμονες και δεν μας έχει χαριστεί τίποτα, κάτι το οποίο και εμείς δε θέλουμε. Δεν κακολογώ καθόλου τον Ρήγα, με βάση και όσα έχουν ακουστεί, τη δουλειά της κάνει, εννοείται ότι θα παίξει για το αποτέλεσμα. Είχε στόχο την ισοπαλία και κατάφερε να την πάρει. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα και πώς θα καταφέρουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.
Υπάρχουν 11 αγωνιστικές ακόμη, υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια για όλους και θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και στους παίκτες μας, παρόλο που κάποιοι εξ αυτών δεν ήταν σε καλή μέρα σε αυτό το παιχνίδι σε σχέση με το πώς μας έχουν συνηθίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Από τον κ. Βελιτζέρο ζητήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί με την έκφραση «παλεύουμε με θεούς και δαίμονες» κι εκείνος τόνισε: «Το πέναλτι που πάει στα… πουλιά τι ήταν; Ζούμε σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Δε κατηγορώ κανέναν, ξέρουμε ότι καθένας παλεύει με τον τρόπο του. Εμείς έχουμε μόνο τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις