Ολυμπιακός Β.: Υποδέχεται τη Δόξα και ενισχύθηκε με τον Κρις Γουάμπα

Τη Δόξα Λευκάδας υποδέχεται την Κυριακή στις 5μ.μ στο ΕΑΚ του Βόλου ο Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ ενισχύθηκε και με τον 24χρονο σέντερ  CHRIST WAMBA. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρει τα εξής:
«Στη στροφή του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας, με την έναρξη του δεύτερου γύρου, η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας ,εμφανίζεται έτοιμη και ενισχυμένη για να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα της Δόξας Λευκάδας.
Με σύμμαχο την ισχυρή αυτοπεποίθηση των παικτών μας και με πίστη στις δυνατότητές τους αναμένουμε μια δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από την όποια προσδοκούμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο αγώνα.
Στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, θα ισχύσουν και πάλι τα περιοριστικά επιδημιολογικά μέτρα σύμφωνα με τα οποία θα επιτραπεί η είσοδος μόνον 110 φιλάθλων με την επίδειξη των προβλεπόμενων πιστοποιητικών εμβολιασμού.
Η επίμονη και στοχευμένη προσπάθεια του προπονητή της ομάδας μας και της Διοικούσας Επιτροπής για την ενίσχυση της ομάδας στην γραμμή των ψηλών απέδωσε καρπούς και έτσι επιτεύχθηκε συμφωνία με τον 24χρονο σέντερ, με ύψος 2.02 CHRIST WAMBA ο οποίος αποτελεί προσθήκη πρώτης γραμμής με πλούσια αθλητικά και τεχνικά προσόντα.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου αποκτήματος θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί μέσω των ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις