Βοσνιάδης: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το υπέρ μας σκορ»

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το υπέρ της σκορ, στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως μετά το τέρμα που πέτυχε ο Βλαχομήτρος οι παίκτες δεν αντέδρασαν με ηρεμία ενώ επισήμανε πως η αποβολή του Γκαρσία ήταν καθοριστική για την μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ένα παιχνίδι που στα πρώτα 25 λεπτά ελέγχαμε τα πάντα, πετύχαμε το τέρμα μας και από ‘κει και μετά επαναπαυτήκαμε σ’ αυτό. Δεν κρατήσαμε την μπάλα, δεν αλλάξαμε τον ρυθμό και πήγαμε πολύ στο άμεσο παιχνίδι. Πολλές φορές αυτό είναι επιλογή γιατί έχουμε ταχύτητα μπροστά με τον Βλαχομήτρο και μπορούμε να τον βγάζουμε στην πλάτη του αντιπάλου, όμως στο τελευταίο 20λεπτο κάναμε μόνο αυτό, ψάχναμε με μακρινές μπαλιές τον συγκεκριμένο παίκτη.

Από ‘κει και πέρα δεν πήγαμε με το 1-0 στο ημίχρονο και μπήκε το πρόβλημα. Ξεκινήσαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε δύο φάσεις αλλά ήρθε η αποβολή που άλλαξε τα πάντα. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει μας πήγε ανάποδα, κοιτάξαμε να μην κινδυνεύσουμε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και θεωρώ το καταφέραμε γιατί ο αντίπαλος είχε μία φάση μόνο με μία κεφαλιά του Καρτσαμπά. Ελέγξαμε τον ρυθμό αλλά δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Ψάξαμε το γκολ με κάποιες στατικές φάσεις ωστόσο δεν πετύχαμε κάτι.

Συνεχίζουμε ήρεμα. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό συμπληρώσαμε 20αδα. Είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καλά ώστε να έχουμε επιλογές γιατί ταλαιπωρηθήκαμε το διάστημα που πέρασε. Πιστεύω με την επιστροφή των παικτών θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη παρουσία».

Για το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Κυριακίδη: «Είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτά. Δεν πέρασε αγωνιστική μέρα που να μη χάσουμε παίκτη. Τον Κυριακίδη τον χάσαμε τελευταία στιγμή. Είναι ένας σημαντικός παίκτης που μπορεί να ηρεμήσει το παιχνίδι στο χώρο που παίζει. Συμβαίνουν όμως αυτά και είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα χάσαμε ακόμη έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή για εμάς (σ.σ. Λούκας Γκαρσία) και θα πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό του».

Για την αποβολή του Γκαρσία: «Είναι μία φάση που ο αντίπαλος τον τραβάει από τη φανέλα για 4-5 μέτρα και του παίκτη του βγαίνει μία αντίδραση. Θα μπορούσε ο διαιτητής να τους δώσει από μία κίτρινη και να τελειώνει εκεί το θέμα. Αλλά δεν θέλω να σχολιάζω διαιτητικές αποφάσεις».

Για το επόμενο ματς με τη Βέροια: «Είναι μία ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε καλό “φεγγάρι”, είναι πρώτη αλλά κι εμείς έχουμε τις φιλοδοξίες μας, είμαστε μία ομάδα που μας σέβονται όπου πάμε. Θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη, δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας. Η ομάδα μας έχει μάθει να παίζει για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στη μέση της χρονιάς δεν μπορείς να αλλάξεις τον χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να διεκδικούμε τα παιχνίδια και μακάρι να έχουμε την αγωνιστική παρουσία και την τύχη να τα κερδίζουμε. Δεν θα πάμε σε κάποιο ματς για να κρυφτούμε. Θα πάμε για να παίξουμε, να μας αισθανθεί ο αντίπαλος και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις