“Μοιρασιά” στο Βασδέκειο για Αγία Άννα και Ρήγα (90 photos)

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, Αγία Άννα και Ρήγας Φεραίος αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play-off της Α’ ΕΠΣΘ.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ρήγα να “αιφνιδιάζει” το, ομολογουμένως, φαβορί της αναμέτρησης, Αγία Άννα, έχοντας ένα “εκρηκτικό” πεντάλεπτο, από το πέμπτο, μέχρι και το δέκατο λεπτό, δίχως, όμως, οι Βελεστινιώτες να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα.

Τελικά, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, στο 22′. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσιουρέλη, με γέμισμα από τη μεσαία γραμμή, ο Κορέτα κατέβασε όμορφα την μπάλα και με γυριστό σουτ σκόραρε, “γράφοντας” το 1-0. Και πριν καλά-καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Ρήγας, δευτερόλεπτα μετά το τέρμα του Κορέτα, απάντησε με τον Στάθη Ρόκα! Ύστερα από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ, με στόχο την εστία του Φλίγκου, ο έμπειρος μέσος του Ρήγα, με γυριστή κεφαλιά, έκανε το 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο στο Βασδέκειο ολοκληρώθηκε, με τον Ρήγα να ζητά πέναλτι, σε ανατροπή πάνω στον Καραγιάννη, με τον διαιτητή να “κιτρινίζει” τον επιτιθέμενο για “θέατρο”, απόφαση που έφερε διαμαρτυρίες, από πλευράς της ομάδας του Βελεστίνου.

Στην “επανάληψη”, η Αγία Άννα ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή να προηγηθεί, στο 47′, με την κεφαλιά του Στεργιόπουλου να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό “γάμα” της εστίας του Ρήγα. Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” με γκολ, που όμως ακυρώθηκε, στο 54′, με τον σκόρερ Γάρο, στην κεφαλιά – ριμπάουντ του, ύστερα από απόκρουση του Φλίγκου, σε σουτ του Κόντρα, να είναι σε θέση οφσάιντ, σύμφωνα με την κρίση του βοηθού διαιτητή.

Στο 60′, νέο σουτ του Κόντρα, από πλευράς Ρήγα, μπλόκαρε ο Φλίγκος και τέσσερα λεπτά αργότερα η Αγία Άννα σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του δευτέρου μέρους για κάποιο γκολ, με την κεφαλιά του Μπάμπη Πετράκου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Βελεστινιωτών.

Στο 76′, ένα όμορφο πλασέ του Τσελεπή, από το ύψος του πέναλτι, πέρασε άουτ, ενώ η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 92′, με τον Ρήγα να φτάνει κοντά στο να πάρει το ματς, με την κεφαλιά του Βλιώρα, όμως, να απομακρύνεται από τα πόδια του τερματοφύλακα Φλίγκου.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με την Αγία Άννα να “πιάνει” τον Σαρακηνό στη δεύτερη θέση, με 11 βαθμούς και τον Ρήγα να “σκαρφαλώνει” στην τέταρτη θέση, με 9 πόντους, έναν πόντο πάνω από τον Αίαντα και δύο από τον Τοξότη, που έχουν ματς λιγότερο.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζηστρακόσιας, Καλαμίδας, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Κορέτα, Πετράκης, Τσιουρέλης, Τζοβάρας, Σέττος

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Φιλοσόγλου, Παπαδανιήλ, Γοδενόπουλος, Ρόκας, Γάρος, Σουγκάρης, Καραγιάννης, Κόντρα, Χόντζα

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

????????????????????????????????????

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις