Χωρίς δύο με Πιερικό η Νίκη, τελευταία στιγμή για Ροχάνο

Με προπόνηση στο γήπεδο του ΟΣΕ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Πιερικό, στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3, 14:45).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, από πλευράς ΠΑΕ Νίκη, δε θα έχει στη διάθεσή του, στο παιχνίδι απέναντι στους “μελανόλευκους”, τους Χρήστο Γρομητσάρη και Χρήστο Τζιώρα. Ο πρώτος, ενώ φαινόταν πως είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, αποκόμισε έναν νέο, καθώς υπέστη διάστρεμμα, στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε νοκ-άουτ. Από την άλλη, ο σέντερ φορ των κυανόλευκων ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατό του, δεν προπονείται τις τελευταίες δύο ημέρες και θα απουσιάσει και αυτός.

Όσον αφορά τον Ροχάνο, ο ποδοσφαιριστής συνέχισε, μέχρι σήμερα, να συμμετέχει μόνο σε λίγα κομμάτια του κανονικού προγράμματος και να προπονείται ατομικά, με τη συμμετοχή του, στο παιχνίδι με τον Πιερικό, να κρίνεται αμφίβολη. Πάντως, δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να καθίσει, τουλάχιστον, στον πάγκο της ομάδας του. Από την άλλη, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών, από την απευθείας κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πριν μερικές εβδομάδες, και θα είναι κανονικά στη διάθεση του κυανόλευκου τεχνικού τιμ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις