Ψηλότερα με …Νίκη επί του Πιερικού (pregame)

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στον Πιερικό, σήμερα (05/03) στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Το ματς είναι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της SL2. Η βολιώτικη ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον πρωταρχικό στόχο που η πρώτη πεντάδα και από κει και πέρα το όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα.

Επιστροφή Γκαρσία

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Χρήστο Γρομητσάρη και Χρήστο Τζιώρα. Ο πρώτος, ενώ φαινόταν πως είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, αποκόμισε έναν νέο, καθώς υπέστη διάστρεμμα, στην προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε νοκ-άουτ. Από την άλλη, ο σέντερ φορ των κυανόλευκων ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατό του, δεν προπονείται τις τελευταίες δύο ημέρες και θα απουσιάσει και αυτός.

Όσον αφορά τον Ροχάνο, ο ποδοσφαιριστής συνέχισε, μέχρι σήμερα, να συμμετέχει μόνο σε λίγα κομμάτια του κανονικού προγράμματος και να προπονείται ατομικά, με τη συμμετοχή του, στο παιχνίδι με τον Πιερικό, να κρίνεται αμφίβολη. Πάντως, δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να καθίσει, τουλάχιστον, στον πάγκο της ομάδας του. Από την άλλη, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Λούκας Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών, από την απευθείας κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πριν μερικές εβδομάδες, και θα είναι κανονικά στη διάθεση του κυανόλευκου τεχνικού τιμ.

Καίγεται για βαθμούς ο Πιερικός

Ο Πιερικός βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους, έχοντας 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες. Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα μπορούσε να είχε το απόλυτο αν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Αλμωπό δεν του ακυρώνονταν κανονικό γκολ του Εμπουσί. Πριν το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα του με την Αριδαία (2-2), κατάφερε κι απέδρασε με τους τρεις βαθμούς από την Καβάλα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η αποστολή του Πιερικού

Ο Γιώργος Βαζάκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμπουσί (χάνει τη σεζόν, λόγω τραυματισμού στο γόνατο) ενώ από το συγκεκριμένο ματς θα λείψει και ο Ίτσιος (συμπλήρωσε κάρτες). Από την άλλη, επιστρέφει ο Κουκόλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η αποστολή: Τζήμας, Γαλάνης, Μπουόλι, Σούνταρ, Εμπουέλε, Γιαλαμίδης, Δεμηρτζόγλου, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Κανούλας, Κριμιτζάς, Κουκόλης, Μηλιώτης, Ντίνας, Παντελιάδης, Παπαδόπουλος Βασ., Τοπαλίδης, Τόσκας, Φωκαΐδης, Χαντζάρας και Χαρτσιάς.

 

Τσουκαλάς ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι Μαρία Δέτση και Λυκούργος Τσολακίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Φώτης Ντάουλας (Δυτ. Ατττικής) και παρατηρητής ο Ματθαίος Κοφίτσας (Καρδίτσας).

 

Τα εισιτήρια

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ. Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 45-47, Νέα Ιωνία) και στην καφετέρια SAGA (Δημητριάδος 45, Βόλος) από το απόγευμα της Παρασκευής 4/3, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Από ‘κει και πέρα, την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις