“Λευκή” ισοπαλία ανάμεσα σε Αγ. Παρασκευή και Μαγνησιακό

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Αγ. Παρασκευής και του Μαγνησιακού, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν πολύ να πετύχουν κάποιο τέρμα ως το τέλος της αναμέτρησης, που χαρακτηρίζεται αμφίρροπη, ωστόσο ένα χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, όπως…

…και τα δυο οριζόντια δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο, στέρησαν από τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι, τον πανηγυρισμό ενός γκολ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τρεις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαίες το σουτ του Χατζημητροφάνη (12′) από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που κατέληξε μόλις άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι, και το σουτ του Κοπάνα (19′) το οποίο απέκρουσε με υπερένταση πάνω στη γραμμή ο Κρανιάς,
Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνόπουλου από τον Μαλλιαρό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκκας, ωστόσο ο Μαλλιαρός κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από εκείνο το σημείο και ως την λήξη το ημιχρόνου, η ομάδα του Μαγνησιακού είχε μια ελαφρά, αλλά ανούσια υπεροχή.
Στο β’ μέρος, όπως άλλωστε συνηθίζει στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της, η Αγ. Παρασκευή ήταν καλύτερη και περισσότερο επιθετική. Μάλιστα δυο φορές έφτασε να αγγίξει το γκολ, ωστόσο το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρκιώτη απέκρουσε την μπάλα. Η πρώτη από αυτές ήταν στο 61′ σε δυνατό σουτ του Κοπάνα από το ύψος της μικρής περιοχής. Η δεύτερη στο 82′ όταν με εκτέλεση φάουλ ο Μαρμαρινός, έφερε την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή του Μαγνησιακού κι εκεί ο Βαντεχούιχε έπιασε την δυνατή κεφαλιά που αποκρούστηκε από το δοκάρι αρχικά, ενώ στην επαναφορά ο Παντελόγου έκανε νέα κεφαλιά και πάλι από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Παρκιώτη να απογειώνεται και να πραγματοποιεί καταπληκτική απόκρουση.
Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δυο επικίνδυνες αντεπιθέσεις που ολοκληρώθηκαν με σουτ του Παπουτσή, ενώ σε πλεονεκτική θέση βρισκόταν δεξιά του κι αμαρκάριστος ο Μαλακασιώτης, ενώ από την άλλη, ο Μαλλιαρός στο 71′ απέκρουσε μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια του Καραλή να σκοράρει με γυριστό σουτ, όπως συνέβη και σε κεφαλιά του Κόκκα στο 86′.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός Λούμπαρδος, Βαντεχούιχε, Σιγάλας Παντελόγλου Αγραφιώτης, Χατζημητροφάνης (50′ Παπακώστας), Μαρμαρινός (88′ Παπουτσής), Φραγκογιάννης, Μαλακασιώτης, Κοπάνας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς, Καραλής, Κρανιάς (83′ Πολύζος), Οικονόμου (90′ Μπάλλας), Τσιάνος, Κόκκας, Αντωνόπουλος (74′ Τσιουρέλης).
*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις