«Κόντρα σε όλους και σε όλα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας μετά την ήττα από τη Βέροια με 1-0, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του κ. Φίτσα.
Αναλυτικά:
“Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μας, στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Βέροια.
Τα παιδιά έπαιξαν με ψυχή και προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Δεν πειράζει συνεχίζουμε κόντρα σε …όλους και σε όλα!
Για την ιστορία:
Ο Απόλλωνας δημιούργησε ευκαιρίες και είδε τον διαιτητή Φίτσα να αρνείται να του δώσει καθαρό πέναλτι στο 16′ όταν από ωραία προσπάθεια του Πετράκη που επιχείρησε μπάσιμο από τα δεξιά, ο Παπαχρήστος βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μικρή περιοχή ανακόπτοντας έτσι την σέντρα που έβγαζε ο αμυντικός του Απόλλωνα!
Επίσης στο 24′ και ενώ η ομάδα μας έβγαινε στην επίθεση, η επόπτης Δέτσα ανέκοψε αναίτια ως οφσάιντ (που δεν ήταν) τον Αντρέα Σταματή που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες τόσο με τα σουτ του Γιακουμάκη μέσα στην περιοχή στο 30′ λεπτό και στο 37′ λεπτό, αλλά και με το συρτό διαγώνιο σουτ του Πασά στο 39′ λεπτό, χωρίς όμως να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Αστρά.
Οι Ημαθιώτες είχαν καλές φάσεις και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τα σουτ του Γιακουμάκη στο 51′ λεπτό και στο 57′ λεπτό, με τον Απόλλωνα Λάρισας να απαντάει με μακρινό βολέ του Σταματή στο 67′.
Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 75′, με την κεφαλιά του Πασά μετά από σέντρα του Πόζογλου.
Η ομάδα μας, όμως συνέχιζε να πιέζει και έβγαλε αντίδραση, με το σουτ του Σταματή στο 80′.
Την μεγάλη ευκαιρία όμως την είχαμε με τον Lemaangr στο 87′, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα η οποία πέρασε ξυστά αουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 88′ ο Σκόνδρας για την Βέροια με φαλτσαριστή κεφαλιά απείλησε το τέρμα των γηπεδούχων, αλλά ο Λευτέρης Αστράς απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Τiboue, Πετράκης, Καλούσης, Σταματής, Καραμόκο, Villa, Γιαννίτσης, Λουκάς (33′ λ.τ Lemaangr), Νούσιος, Κozuh.
ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Παπαχρήστος (85′ Μπλέτσας), Κάτσε, Μούργος (85′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (66′ Καπνίδης), Fofana (58′ Πόζογλου), Πασάς.
pic by Ioannis Xanthopoulos”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις