«Μεγαλύτερη τηλεθέαση από Σασμό και Survivor»

 

Δεν ήταν μόνο η ΟΥΕΦΑ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης  Δημητρίου, που έβγαλαν στη σέντρα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ, με αφορμή τον αθλητικό νόμο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στις εκλογές των Ενώσεων που γίνονται με ελάχιστα σωματεία, τα οποία πρέπει να έχουν εγγραφεί στο μητρώο σωματείων της ΓΓΑ και ζήτησε και αυτός την παρέμβαση των υπερκείμενων αρχών του ποδοσφαίρου.

«Έχω εκλογές σε δύο μήνες στο Ηράκλειο και δεν μπορώ να βλέπω να γίνονται εκλογές σε Ενώσεις και να ψηφίζουν 9 σωματεία.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ δεν έχουν εργαλεία να σταματήσουν αυτό τον απίθανο τύπο. Κόψτε του τον τσαμπουκά. Ποιος είναι αυτός, τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο; 35 χρονών πήγε στο γήπεδο και έφυγε στο ημίχρονο επειδή σφύριξε ο διαιτητής, νόμιζε ότι τελείωσε ο αγώνας.

Κάθε μέρα βγαίνει στα κανάλια, πιο πολύ τηλεθέαση έχει ο Αυγενάκης από τον Σασμό και το Survivor. Σε λίγο θα πει και το δελτίο καιρού. Ο Αυγενάκης δε νομίζω ότι προσφέρει στον Ολυμπιακό, απεναντίας κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό. ΜΕ όλα αυτά που κάνει τον έχουν ταυτίσει με τον Ολυμπιακό. Δεν λέω ότι δεν είναι στόχος του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, απλά με όλα αυτά που κάνει πετυχαίνει το αντίθετο.

Θα ήθελα να παρακαλέσω ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ εγώ στις εκλογές μου τι θα κάνω, Θα ψηφίσω με το νόμο Αυγενάκη ή με το καταστατικό μου; Αν μπορείτε σήμερα να μου δώσετε αυτή την διαβεβαίωση. Προσπαθήστε αυτό τον απίθανο τύπο που βγαίνει στα ψηλά, στα κανάλια για να τον βλέπουν όλοι…

Θα πω μια μαντινάδα για τον κ. Αυγενάκη: Αυτό που βγαίνει στα ψηλά, για να τον δουν οι άλλοι, φαίνεται ακόμα πιο μικρός, από απόσταση μεγάλη».

Κουπτσίδης: «Έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μπήκε στο στόχαστρο και του μέλους της ΕΠΟ, Δημοσθένη Κουπτσίδη, που είπε.

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα του Αυγενάκη κινδυνεύει να γίνει το άθλημα των λίγων. Μας το λέτε από 27 Αυγούστου, πρέπει να πάρετε τις πρωτοβουλίες, καθημερινά παρουσιάζει ντροπολογίες για το ποδόσφαιρο. Ασχολείται εμμονικά με το ποδόσφαιρο, προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πάντα. Δημιουργεί σωματεία δύο ταχυτήτων, αυτά που είναι ευνοούμενα και αυτά που δεν παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις.

Έχουμε έναν υφυπουργό που καθημερινά μας απειλεί. Κυνηγά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θέλει να διαλύσει χιλιάδες σωματεία. Δεν μπορεί κάποιοι να θέλουν να επιβάλουν προέδρους, αυτά να τα ξεχάσουν».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις