«Ο ΟΤΕ TV έχει και Μπαρτσελόνα»

Υπερβολές και… χιουμοράκι από το βοηθό προπονητή του Απόλλωνα, που παρότρυνε τους συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV να βλέπουν Μπάρτσα, Ρεάλ και Άρσεναλ αν θέλουν καλό ποδόσφαιρο.

Χαρούμενος και ευδιάθετος (φυσιολογικό και λογικό) από τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 90λεπτο με τη Λαμία ο Λευτέρης Βελέντζας, αφού ο Μπάμπης Τεννές για πολλοστή φορά σνόμπαρε τη διαδικασία και δεν την… τίμησε με την παρουσία του.
Ο βοηθός του έμπειρου προπονητή, ωστόσο, δεν απέφυγε μέσα στον ενθουσιασμό του τις υπερβολές, ενώ έκανε και… χιουμοράκι για το αποτελεσματικό μεν, αλλά αποκρουστικό θέαμα των «κυανόλευκων» στην αναμέτρηση με τους Φθιώτες.

Ο Βελέντζας υπεραμύνθηκε της τακτικής… τρίποντο να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι και ορθά έπραξε, ωστόσο το «ξεχείλωσε» βλέποντας μονόφθαλμα το παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι η Λαμία δεν πέρασε το κέντρο (!) και παράλληλα παρότρυνε τον κόσμο να βλέπει Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ, που επίσης προβάλλονται από τον ΟΤΕ TV, αν θέλει ποιότητα.

«Τρεις πολύτιμοι βαθμοί στο σακούλι για τη συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημά μας. Μετά το διπλό στην έδρα του Αχαρναϊκού, έπρεπε να το υποστηρίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τη Λαμία, η οποία ήρθε εδώ να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες είχε κερδίζοντάς μας για να πάρει και αυτή ένα από τα εισιτήρια της ανόδου, όπως έλεγαν», είπε ο Βελέντζας και συνέχισε: «Δείξαμε χαρακτήρα, μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μόνο ένα σουτ του Σιατραβάνη, αν δεν κάνω λάθος. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί στις μονομαχίες και, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα είχαμε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι.

Αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Παλεύουμε, χύνουμε τον ιδρώτα μας όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε την Κυριακή να είμαστε αυτοί που πρέπει και να μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

Στη διαπίστωση δημοσιογράφου ότι «αν δεν ερχόταν αυτό το φάουλ, δεν θα έμπαινε γκολ ούτε αύριο», ο βοηθός του Τεννέ διαφώνησε λέγοντας: «Έτσι το λέτε εσείς, δεν ξέρουμε… Σε μια ομάδα που θα ερχόταν να κερδίσει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μια ομάδα που δεν πέρασε το κέντρο, αν δεν κάνω λάθος. Άμυνα, σκληρή άμυνα, δυνατό παιχνίδι από τη Λαμία. Κάποια στιγμή θα ξεκλειδώναμε αυτή την άμυνα, τα καταφέραμε με ένα στημένο και τα καταφέραμε και αυτό είναι που μετράει…».

Στο γεγονός ότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν είχε άλλες ευκαιρίες για γκολ, ο Βελέντζας είπε: «Μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις κλασικές ευκαιρίες, βάζεις ένα γκολ, το κρατάς και κερδίζεις. Εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε, να παίρνουμε τρεις πόντους και να κερδίζουμε».

Για το αν τον προβληματίζει που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν παίζει καλή μπάλα, υποστήριξε: «Δεν μας προβληματίζει καθόλου, τίποτα. Αν θέλουμε καλό ποδόσφαιρο και όποιος θέλει, να εδώ είναι ο ΟΤΕ TV, έχει Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Άρσεναλ, έχει πολύ καλά παιχνίδια. Σε ένα τέτοιο γήπεδο, σε γήπεδο όπως του Αχαρναϊκού και τέτοια, το παν που μετρά για μας είναι οι τρεις πόντοι. Αυτούς παλεύουμε, αυτούς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα και θα παίζουμε όπως πρέπει να παίζουμε για να παίρνουμε τους τρεις πόντους».

Για το ότι και η άλλη πλευρά θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι και ο Απόλλων δεν πέρασε το κέντρο, γιατί έκαναν ουσιαστικά το ίδιο παιχνίδι και οι δύο ομάδες, ο Βελέντζας απάντησε: «Δεν νομίζω ότι ήταν έτσι… Είχαμε συνέχεια την κατοχή εμείς. Σκληρό παιχνίδι Β’ Εθνικής, έτσι γίνεται. Έχουμε προσαρμοστεί, θα το βάλουμε το γκολ και θα το πετύχουμε. Για τους τρεις βαθμούς πάμε. Κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Τέλος, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, ο οποίος με τη σειρά του υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Άλλη μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλά, συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε όλη αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε για το ντέρμπι (σ.σ.: με ΑΕΛ στη Λάρισα) και είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Β’ Εθνικής».

a-sports.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις