Άδικη μοιρασιά στα Χανιά

Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες του Κισσαμικού και του ΑΟΧ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Αφού έχασαν ένα ημίχρονο που δεν είχε ούτε υποψία φάσης, ο Κισσαμικός και ο ΑΟ Χανιά ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά χωρίς τελικά να σκοράρουν και μοιραία ήρθε το… 0-0. Ο Κισσαμικός έδειξε πως τελικά η έδρα του είναι το αδύνατο σημείο, αφού το τρίποντο με την Ζάκυνθο ήταν η εξαίρεση. Αξιοσημείωτο ότι έχει καταφέρει να πάρει μόλις τα τέσσερα από τα έντεκα ματς που έδωσε εκεί.

Ο ΑΟΧ μπήκε σαφώς με πιο αμυντικές βλέψεις στην αναμέτρηση, θέλησε να διαφυλάξει την εστία του, αλλά όταν είδε πως αυτό ήταν σχετικά εύκολο… πήρε λόγο πρωταγωνιστή στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Γιώργος Λυρώνης στην ανάπαυλα πέρασε τον Τσούτση με τον Ιωαννίδη στο ματς και ο πρώτος κατάφερε να αλλάξει όλη την ισορροπία στην επίθεση.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να νιώθουν αδικημένοι από το 0-0. Ο Μασάδο εκτέλεσε πολύ καλά όλα τα στημένα, αλλά τόσο η αστοχία των συμπαικτών του, όσο και ο Λαζαρίδης έσωσαν την εστία του Κισσαμικού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Καστελλίου είχε την καλύτερή της ευκαιρία στο 80ό λεπτό με την σέντρα σουτ του Λώττα που πέρασε ελάχιστα άουτ. Σημειώνεται ότι στο δεύτερο 45λεπτο υπήρξαν πολλά νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Ο ΑΟΧ έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό έκλεισε αισίως τρεις μήνες χωρίς νίκη, με τον Γιώργο Λυρώνη να συμπληρώνει 13 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στον πάγκο και απολογισμό 0-6-7! Η απόσταση των πέντε πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού μόνο σιγουριά δεν δίνει, αντίθετα με τον Κισσαμικό που συγκατοικεί με τον Αχαρναϊκό στην 7η θέση.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σεληνιωτάκης, Πότσι, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης (60′ Μάντζης), Βαττής, Μάνιας (63′ Λώττας), Σαπαλίδης (83′ Ποσίνκοβιτς).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης, Μασάδο, Δεινόπαπας, Νάκας (46′ Τσούτσης), Νύκταρης (77′ Σάντερσον), Παλιάτσιος (46′ Ιωαννίδης)

flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις