«Μαζί για τη 10η συνεχόμενη νίκη»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ώστε να σταθεί δίπλα στην ομάδα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, το Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 5μ.μ. Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, να σταθεί στο πλευρό των παικτών μας το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου και ώρα 5μ.μ. στο Βολιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Λίγες ημέρες μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, το οποίο μας εδραίωσε στην πρώτη θέση του ομίλου, οι καλαθοσφαιριστές μας θέλουν τη φωνή σου προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα, πριν την έναρξη των playoffs ανόδου στη Γ’ Εθνική και σε θέλουν δίπλα τους στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Με φωνή και παλμό από την κερκίδα και χωρίς ακρότητες, η συμβολή σου είναι καθοριστική έτσι ώστε να φτάσουμε στη 10η συνεχόμενη νίκη. Επειδή η Νίκη Βόλου δεν ανήκει στο τοπικό, έλα και εσύ δίπλα μας στήριξε τη νέα προσπάθεια της διοίκησης και στάσου αρωγός. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, πιστεύοντας στα δικά μας παιδιά, πιστεύοντας σε εσένα.

Η είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ με στόχο την οικονομική ενίσχυση του τμήματος.

Afisa Niki Volou - Olumpiakos Volou

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις