Θεοδωρίδης: “Δε ζητήθηκε η βοήθεια των παλαιμάχων από τον Ολυμπιακό”

Τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του “Clasico” του “Βόλος 986” πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιάννης Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Βγήκαν φίλαθλοι κι είπαν ότι οι παλαίμαχοι πρέπει να “βγουν μπροστά” και να βοηθήσουν. Εμείς, ως παλαίμαχοι, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της διοίκησης του Ολυμπιακού, αρκεί να μας ζητηθεί. Εμείς, διακριτικά, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην ομάδα, αλλά ποτέ δε ζητήθηκε η αρωγή των παλαιμάχων, όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο από αυτήν τη διοίκηση, αλλά κι από παλαιότερες διοικήσεις. Τους παλαίμαχους, διά μαγείας, τους θυμούνται όλοι, όταν η ομάδα βρίσκεται στο “χείλος του γκρεμού”.

Υπάρχουν παλαίμαχοι με διπλώματα, με ιστορία στην ομάδα, καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές. Δε μας ζητήθηκε ποτέ, έστω και μία συμβουλή να δώσουμε. Πριν δύο χρόνια, όταν μου ζητήθηκε να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, άφησα τα πάντα στην “μπάντα”, για να ενισχύσω την αγαπημένη μου ομάδα, την ομάδα που, εντός της, γεννήθηκα.

Δεν ρώτησε κανένας για ποιον λόγο οι παλαίμαχοι απέχουν από την προσπάθεια του Ολυμπιακού. Εγώ, προσωπικά, έχω κρίνει τη συμπεριφορά πολλών παλαιμάχων. Κάποιοι νιώθουν παραμελημένοι από τις εκάστοτε διοικήσεις του Ολυμπιακού, την τελευταία δεκαετία. Μας θυμούνται μόνο όταν κάποιοι έλεγαν ότι πουλάνε την ομάδα με ένα ευρώ. Τότε, ο Ερασιτέχνης κι οι παλαίμαχοι ήταν μπροστά. Έτσι και τώρα”.

Παράλληλα, πρόσθεσε:

“Έχω ζητήσει από τον κ. Τσιμπανάκο μία συνάντηση, εδώ και δύο χρόνια. Θέλω να του πω πέντε πράγματα, μέσω της εμπειρίας μου. Δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. Δε με ρώτησε ποτέ κανένας γιατί σταμάτησα από τον Ολυμπιακό.

Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα στην εκάστοτε διοίκηση και να βοηθήσουμε με ό,τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, αρκεί να μας θυμούνται πάντα, όχι μόνο στις καταστάσεις που “τα κάστανα ζεματάνε”, δεν “καίνε” απλά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις